ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι καταγγελίες της Αστυνομίας για τα μέτρα-Γερό πρόστιμο σε υπεραγορά

Αναλυτικά οι καταγγελίες ανά επαρχία

ΚΥΠΕ

Σε καταγγελίες 149 πολιτών και των υπευθύνων 2 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο 11.044 ελέγχων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 3.389 έλεγχοι και έγιναν 29 καταγγελίες πολιτών και μία υποστατικού, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν καταγγελίες 53 πολιτών, έπειτα από 2.940 ελέγχους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόστιμο ύψους 8.000 ευρώ επιβλήθηκε σε υπεραγορά στη Λευκωσία εξαιτίας πώλησης ειδών που δεν είναι πρώτης ανάγκης.

Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 1.074 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 21 πολίτες, ενώ στην Πάφο η Αστυνομία κατήγγειλε 15 πολίτες και 1 υποστατικό για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ύστερα από τη διενέργεια 976 ελέγχων.

Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 1.155 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 28 πολίτες.

Διενεργήθηκαν, επίσης, 1.102 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου, χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Εξάλλου, από το Τμήμα Τροχαίας διενεργήθηκαν 397 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών, παγκύπρια, ενώ η Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ) διενήργησε 11 ελέγχους, χωρίς καταγγελίες.

Τέλος, από τη Λιμενική Αστυνομία διενεργήθηκαν 52 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καταγγελία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση