ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά πέντε διαρρήξεις - Ομολόγησε ο 29χρονος

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Τη διάπραξη πέντε υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, φέρεται να ομολόγησε 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, το πρωί σήμερα, στην επαρχία Αμμοχώστου. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 29χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση υπόθεσης διάρρηξης αγροικίας, στην επαρχία Αμμοχώστου. Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, την περασμένη Παρασκευή, 06 Μαΐου, από τον ιδιοκτήτη της αγροικίας. Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τον περασμένο Μάρτιο, μετά από διάρρηξη της αγροικίας, κλάπηκαν από αυτή, μικρό χρηματικό ποσό και άλλα αντικείμενα, ενώ από υπόστεγο στην αυλή της αγροικίας, κλάπηκαν άλλα μεταλλικά αντικείμενα.

Ο ιδιοκτήτης της αγροικίας κατήγγειλε επίσης ότι, σε δύο άλλες περιπτώσεις, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, κλάπηκαν από την αυλή της αγροικίας, διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ένα μπόιλερ.

Μετά τη σύλληψη του το πρωί της Κυριακής, ανακρινόμενος από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ο 29χρονος φέρεται να ομολόγησε τη διάρρηξη της αγροικία, καθώς και τη διάπραξη άλλης μίας διάρρηξης, συγκεκριμένα αποθήκης, από όπου κλάπηκαν τουρπίνες και γεωργικά εργαλεία. Φέρεται επίσης να ομολόγησε ακόμη τρεις κλοπές μεταλλικών αντικειμένων και γεωργικού εξοπλισμού, από τρία αγροτικά τεμάχια. Η διάρρηξη και οι κλοπές διαπράχθηκαν τον τελευταίο ένα μήνα, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση