ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάφος: 41χρονος εξέδιδε επιταγές από βιβλιάριο που είχε κλέψει

Υπό κράτηση τέθηκε ο 41χρονος

ΚΥΠΕ

Υπό κράτηση τέθηκε 41χρονος για υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδής παραστάσεις, πλαστοπροσωπία καταρτισμό και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, αρχικά καταγγέλθηκε τον Αύγουστο από γυναίκα ηλικίας 27 ετών, υπεύθυνη καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στην Πάφο, ότι άγνωστος άντρας ο οποίος επικοινώνησε με το κατάστημα τον περασμένο Ιούλιο, ανέφερε το ονοματεπώνυμο που τελικά ήταν ψευδής, λέγοντας πως επιθυμούσε να αγοράσει δύο τηλεοράσεις που θα μετέβαινε αργότερα άλλο πρόσωπο να τις παραλάβει από το κατάστημα. Όντως την ίδια ημέρα μετά την επικοινωνία με το άγνωστο πρόσωπο, άντρας μετέβη στο κατάστημα των ηλεκτρονικών ειδών και παρέλαβε δύο τηλεοράσεις συνολικής αξίας 720 ευρώ, δίδοντας τραπεζική επιταγή για την πληρωμή τους.

Ωστόσο όπως διαφάνηκε στην συνέχεια, δεν μπορούσε να εξαργυρωθεί αφού είχε καταγγελθεί η κλοπή του βιβλιαρίου επιταγών. Από περαιτέρω εξετάσεις προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 41χρονου, ο οποίος χτες συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολούθως σε δεύτερη περίπτωση, καταγγέλθηκε από γυναίκα ηλικίας 51 ετών τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι σε έλεγχο που έκανε στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί με το σύζυγο της διαπιστώθηκε ότι είχε εξαργυρωθεί αριθμός επιταγών που ανέρχεται συνολικά στο χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ. Η 51χρονη ανέφερε στην Αστυνομία, ότι ούτε η ίδια, ούτε ο σύζυγος της είχαν εξαργυρώσει τέτοιου είδους επιταγές. Όπως ενημερώθηκε η ίδια από την τράπεζα της οι επιταγές είχαν εκδοθεί από το δικό τους βιβλιάριο και είχαν εξαργυρωθεί στο διάστημα τέλη Αυγούστου με μέσα Σεπτεμβρίου. Στην συνέχεια στο πλαίσιο των εξετάσεων από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου προέκυψε υποψία εναντίον του ιδίου υπόπτου του 41χρονου που φέρεται να εμπλέκεται και στην δεύτερη υπόθεση. Εναντίον του εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση