ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάφος: Μοίρασε πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις η Αστυνομία

Προέκυψαν συνολικά 104 καταγγελίες

ΚΥΠΕ

Εκστρατεία διενήργησαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου στα πλαίσια της Αστυνομίας Πάφου για πρόληψη μείωσης των τροχαίων οδικών συγκρούσεων.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, χτες μεταξύ των ωρών 12:00 το μεσημέρι και τα μεσάνυκτα πραγματοποιήθηκε σε Δήμους και κοινότητες της επαρχίας Πάφου, εκστρατεία στην οποία έλαβαν μέλη της Τροχαίας Πάφου. Κατά τους ελέγχους προέκυψαν συνολικά 104 καταγγελίες.

Συγκεκριμένα 4 οδηγοί καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 45 οδηγοί καταγγέλθηκαν για υπερβολική ταχύτητα, 5 οδηγοί χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, 7 οδηγοί χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, 22 οδηγοί χωρίς άδεια κυκλοφορίας και 2 οδηγοί καταγγέλθηκαν για οδήγηση με ακυρωμένη εγγραφή, 1 καταγγελία έγινε για οδήγηση με ληγμένη άδεια οδηγού, 6 καταγγελίες για μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Ακόμη 1 καταγγελία για οδήγηση οχήματος με προεξέχων φορτίο, 1 καταγγελία για παράβαση φώτων πέδησης, 2 καταγγελίες για παράβαση σήματος τροχαίας και 8 καταγγελίες και τροχαίες προειδοποιήσεις σχετικά με τα φώτα των οχημάτων.

Οι εκστρατείες θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση