ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάφος: Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε ξενοδοχείο για Safepass

Η Αστυνομία προχώρησε στη καταγγελία 23 πολιτών και 6 υπεύθυνων υποστατικών

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε καταγγελία 6 υπευθύνων υποστατικών προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο μετά από ελέγχους που διενήργησε Παγκύπρια, σχετικά με τη τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Οι περισσότερες καταγγελίες έγιναν στη Πάφο, πέντε στον αριθμό. Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκαν 3 εστιατόρια που διαπιστώθηκε ότι υπεύθυνος και υπάλληλοι δεν έφεραν προστατευτική μάσκα. Στα δύο επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ έκαστος και στο άλλο 500 ευρώ.

Επίσης, καταγγέλθηκε ξενοδοχείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπάλληλος δεν είχε στη κατοχή του Safe Pass ενώ δεν υπήρχαν και οι κατάλληλες σημάνσεις στον χώρο για τον κορωνοϊό. Εναντίον του ξενοδοχείου εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Για μη χρήση μάσκας από υπάλληλο, καταγγέλθηκε και κινητή καντίνα η οποία καλείται να πληρώσει τώρα εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

Στη Λευκωσία, όπου έγινε η 6η καταγγελία, διαπιστώθηκε ότι σε υποστατικό υπήρχαν περισσότεροι πελάτες από το επιτρεπόμενο. Στην επιχείρηση επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

Η Αστυνομία προχώρησε και στη καταγγελία 23 πολιτών. Οι 14 καταγγελίες έγιναν στη Λεμεσό, τρεις στη Λάρνακα, μια στη Πάφο και πέντε στην επαρχία Αμμοχώστου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση