ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάφος - Την συνέλαβαν τρία χρόνια μετά για διαρρήξεις

Της σύλληψής της ακολούθησε έρευνα στην οικία της, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα αξίας

ΚΥΠΕ

Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση τριών υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου, φαίνεται πως βρήκαν τα μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων του ΤΑΕ Πάφου, τα οποία προχώρησαν στη σύλληψη 35χρονης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η πρώτη διάρρηξη διαπράχθηκε το 2020, ενώ οι άλλες δύο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2023.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου, εξασφάλισαν μαρτυρία εναντίον 35χρονης κατοίκου Πάφου, εναντίον της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Η 35χρονη εντοπίστηκε λίγο πριν το μεσημέρι σήμερα, στην οικία της, στην Πάφο και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος.

Της σύλληψής της ακολούθησε έρευνα στην οικία της, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα αξίας, για τα οποία η 35χρονη δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή της.

Ως αποτέλεσμα η 35χρονη συνελήφθη εκ νέου για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση