ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάφος - Τράβηξαν μαχαίρια για έναν αγώνα ποδοσφαίρου

Ενεπλάκησαν δεκάδες άτομα στην συμπλοκή

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της υπόθεσης που αφορά μεγάλη συμπλοκή που σημειώθηκε στην Πάφο, το βράδυ της Δευτέρας (3/1), που είχαν ως αποτέλεσμα δύο πρόσωπα να τραυματιστούν και άλλα δύο να συλληφθούν.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10:45 το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία για επεισόδια μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων. Οι δύο ομάδες, η κάθε μία αποτελούμενη από εικοσιπέντε περίπου άτομα, έχοντας στην κατοχή τους επιθετικά όργανα, όπως ξύλα, μαχαίρια κ.ά, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα δύο νεαρά πρόσωπα να τραυματιστούν, ενώ από τις συμπλοκές προκλήθηκαν ζημιές σε υαλοπίνακες παρακείμενης πολυκατοικίας.

Η Αστυνομία προχώρησε ήδη σε δύο συλλήψεις, ενώ αναμένονται σύντομα κι άλλες, αφού εξετάζονται κλειστά κυκλώματα της περιοχής και στη βάση μαρτυριών, γίνεται προσπάθεια ταυτοποίησης προσώπων, για να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

Η αφορμή που οδήγησε στον καβγά

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, από όσα προκύπτουν από τις εξετάσεις των Αρχών, η αφορμή που οδήγησε στον μεγάλο αυτό καβγά, φαίνεται να ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που είχαν μεταξύ τους πριν λίγες ημέρες οι εμπλεκόμενοι. Εκεί, φαίνεται να προέκυψε κάποια παρεξήγηση και να άνοιξε μια... κόντρα μεταξύ τους. Αργότερα, κάποιοι από τους συμμετέχοντες στον αγώνα, φαίνεται να συναντήθηκαν και να τσακώθηκαν, ενώ στη συνέχεια φέρονται να ειδοποίησαν τους υπόλοιπους και να συμβεί ό,τι συνέβη.

Σημειώνεται ότι, τόσο οι τραυματίες, όσο και οι συλληφθέντες αλλά και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, είναι Σύριοι.

Έρχονται κι άλλες συλλήψεις

Σύμφωνα με όσα ανάφερε στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Μιχάλης Ιωάννου, από τις καταθέσεις που λήφθηκαν από δύο άτομα ηλικίας 31 και 19 ετών οι οποίοι φέρεται να κτυπήθηκαν κατά το επεισόδιο, ανέφεραν πως άλλα τέσσερα πρόσωπα φέρονται να ενέχονται στην υπόθεση εκτός από τους δύο συλληφθέντες και τους δύο τραυματίες που νοσηλεύονται στο ΓΝ Πάφου.

Αναμένεται, είπε, η εξακρίβωση των στοιχείων τους προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης εναντίον τους.

Τα γεγονότα

Επεισόδια εκτυλίχθησαν χθες βράδυ στην Πάφο, με αποτέλεσμα δύο πρόσωπα να τραυματιστούν και άλλα δύο να συλληφθούν.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.45 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία για επεισόδια μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων.

Οι δύο ομάδες, η κάθε μία αποτελούμενη από εικοσιπέντε περίπου άτομα, έχοντας στην κατοχή τους επιθετικά όργανα, όπως ξύλα, μαχαίρια κ.ά, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα δύο νεαρά πρόσωπα να τραυματιστούν, ενώ από τις συμπλοκές προκλήθηκαν ζημιές σε υαλοπίνακες παρακείμενης πολυκατοικίας.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία με επέμβασή τους, αποκατέστησαν την τάξη, ενώ προέβησαν στη σύλληψη δύο νεαρών προσώπων, ηλικίας 17 και 25 ετών.

Οι δύο τραυματίες, νεαροί άντρες ηλικίας 20 και 22 ετών, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο 20χρονος διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάταγμα πλευρών και πνευμοθώρακα, ενώ ο 22χρονος διαπιστώθηκε, ότι φέρει δύο κατάγματα στο αριστερό χέρι. Και οι δύο κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία.

Από τις εξετάσεις στη σκηνή των επεισοδίων, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, όπως ένας μπαλτάς και ένα μεταλλικό ρόπαλο του γκολφ.

Η σκηνή των επεισοδίων έχει αποκλειστεί και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση