ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάφος: Χωρίς σοβαρά προβλήματα λόγω των καιρικών συνθηκών

Τα συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου εργάζονται και τα Σαββατοκύριακα και θα βρίσκονται σε επιφυλακή και τις επόμενες ημέρες, ανέφερε ο Έπαρχος

ΚΥΠΕ

Δεν υπήρξαν οποιαδήποτε σοβαρά θέματα με τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις και την κακοκαιρία που παρατηρήθηκε στην επαρχία Πάφου, εκτός από κάποιες μικρο κατολισθήσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου, σημειώνοντας παράλληλα ότι τα συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου εργάζονται και τα Σαββατοκύριακα και θα βρίσκονται σε επιφυλακή και τις επόμενες ημέρες.

Η κ. Λάμπρου είπε στο ΚΥΠΕ πως το περασμένο Σάββατο είχε πληροφόρηση ότι υπήρξαν κάποιες κατολισθήσεις στον δρόμο Κάθηκα – Στρουμπιού και στον δρόμο Τσάδας. Οι συγκεκριμένοι δρόμοι, εξήγησε, είναι δρόμοι των δημοσίων έργων, όμως έχουν μεριμνήσει οι κοινοτάρχες Τσάδας και Στρουμπιού αντίστοιχα για τα συγκεκριμένα οδικά δίκτυα.

Ακολούθως αναφέρθηκε και στις χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν σε κοινότητες με ψηλό υψόμετρο, όπως είναι η Παναγιά και ο Στατός/ Άγιος Φώτιος, ωστόσο, όπως είπε, ούτε εκεί χρειάστηκε κάποια επέμβαση.

Τα συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης, συνέχισε, θα βρίσκονται σε επιφυλακή και τις επόμενες ημέρες.

Ανέφερε επίσης πως στους κύριους ποταμούς της Πάφου σημειώνεται αυξημένη ροή, κατά συνέπεια πρόσθεσε, προτρέπεται το κοινό να είναι πολύ προσεκτικό και να μην διακινδυνεύει και να περνούν δια μέσω ποταμού.

Αναφέρθηκε ακόμη, σε δυο περιπτώσεις τις προηγούμενες ημέρες που κινδύνεψαν οχήματα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Η κ. Λάμπρου, είπε, πως δεν μπορεί να αντιληφθεί κάποιος το βάθος και την ορμή του νερού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση