ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έκτακτη συνεδρία της Επ. Παιδείας για τα ιδιωτικά σχολεία

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο ιδιωτικό σχολείο FORUM PREMEDICAL PRIVATE SCHOOL

ΚΥΠΕ

Συνέρχεται εκτάκτως την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού, ούτως ώστε να ενημερωθεί για τους τύπους των ιδιωτικών σχολείων.

Η συνεδρία, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της Επιτροπής Παιδείας, θα αρχίσει στις 10:05, ενώ θα προηγηθεί προγραμματισμός εργασιών για τις επόμενες συνεδρίες της Επιτροπής.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο ιδιωτικό σχολείο FORUM PREMEDICAL PRIVATE SCHOOL.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής κλήθηκαν να παραστούν εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας, της ΟΕΛΜΕΚ, της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης και της Διεύθυνσης του ιδιωτικού σχολείου FORUM PREMEDICAL PRIVATE SCHOOL.

Στο μεταξύ, ο Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, είχε χθες Δευτέρα στο Υπουργείο, συνάντηση με την ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, της ΟΕΛΜΕΚ και της ΟΛΤΕΚ, με αντικείμενο τη λειτουργία των ιδιωτικών σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση