ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αναμένει Πρόεδρο για προδημοτική ο Υπ. Παιδείας

Ζητά συνδρομή και από το Γενικό Εισαγγελεά

ΚΥΠΕ

Θα ζητηθεί η συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας σε περίπτωση που θα πρέπει να ισχύσει ο Νόμος για να διαπιστωθεί αν υπάρχει δυνατότητα πραγματικής εφαρμογής, δήλωσε το Σάββατο ο Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, σχετικά με την πρόνοια που περιλήφθηκε στον νόμο περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης και που αναφέρεται στην υποχρεωτική φοίτηση προδημοτικής εκπαίδευσης σε δημόσια νηπιαγωγεία.

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα στο περιθώριο ημερίδας επαγγελματικής σταδιοδρομίας στη Λευκωσία, ο κ. Προδρόμου ανέφερε ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο να προσθέσει για την προσπάθεια επέκτασης της προδημοτικής από την ηλικία των τεσσάρων. «Υπάρχει μια νομοθεσία που έχει αποφασίσει η Βουλή, εναπόκειται τώρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τις επόμενες μέρες να αποφασίσει αφού, απορρίφθηκε η αναπομπή, εάν θα αναφέρει τον Νόμο αυτό στο Δικαστήριο», πρόσθεσε.

«Εγώ θα πω μόνο, ότι αν τυχόν αυτός ο Νόμος θα πρέπει να ισχύσει, θα χρειαστούμε αμέσως την συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας για να δούμε αν τυχόν υπάρχει δυνατότητα, γιατί, εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχει δυνατότητα, να τύχει πραγματικής εφαρμογής», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση