ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αντίθετη η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων με τα μέτρα που πήρε το Υπουργικό

Άδικο να θεωρούνται οι μαθητές των Δημοτικών ότι φέρουν ευθύνη σε ό,τι αφορά τη διασπορά του ιού στην κοινότητα, είπε ο Σωτήρης Χριστοφή

ΚΥΠΕ

Αντίθετη βρίσκει την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου σε ό,τι αφορά τα μέτρα που έχουν πάρει και αφορούν τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Σωτήρη Χριστοφή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Χριστοφή ανέφερε πως θεωρούν άδικο να θεωρούνται οι μαθητές των Δημοτικών ότι φέρουν ευθύνη σε ό,τι αφορά τη διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Ως οργανωμένους γονείς, είπε, «μάς ανησυχεί η κατάσταση και με τη σειρά μας θέλουμε να συνδράμουμε στην εξάλειψη της διασποράς του ιού, για αυτό ως Συνομοσπονδία εδώ και αρκετό καιρό προτρέπουμε τους γονείς να δώσουμε συγκατάθεση όπως γίνονται τα τεστ στα παιδιά».

Πρόσθεσε επίσης πως οργανωμένοι γονείς ζητούν την αύξηση των σχολείων, όχι μόνο των μεγάλων σχολείων στα οποία γίνεται ο διαγνωστικός έλεγχος αλλά και σε πολύ μικρότερα σχολεία για να έχουν μια καλύτερη εικόνα.

Ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Σωτήρης Χριστοφής έστειλε επίσης το μήνυμα στους γονείς και στον καθένα Σύνδεσμο Γονέων σε κάθε σχολική μονάδα να δώσει προς την Ομοσπονδία της Επαρχίας του, κατευθυντήριες γραμμές, και οδηγίες για το πώς προχωρούν ως Συνομοσπονδία Γονέων, αναφορικά με την απόφαση που έχει παρθεί για τα Δημοτικά Σχολεία.

Προτρέπουμε πάντα, συνέχισε, «τους γονείς, να δίνουν τη συγκατάθεση τους για να γίνονται αυτά τα διαγνωστικά τεστ, για να έχουμε μια καθαρή εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει στα σχολεία μας», συμβάλλοντας και εμείς με την σειρά τους σε όλη αυτή την κατάσταση και κρατώντας τα σχολεία ανοικτά, κατέληξε .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση