ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποφοίτησαν οι φοιτητές του American College

Κατά τη διάρκεια της τελετής προβλήθηκε βίντεο με τα επιτεύγματα του Κολεγίου για το ακαδημαϊκό έτος 2019

Δελτίο Τύπου

Στις 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η αναμενόμενη τελετή αποφοίτηση του American College στο ξενοδοχείο Landmark (πρωην Hilton Hotel). Η τελετή ξεκίνησε με την είσοδο των αποφοίτων και αγόρευση από υψηλόβαθμα στελέχη των Υπουργείων Εξωτερικών και Παιδείας.

Ένα φαντασμαγορικό βίντεο με τα επιτεύγματα του Κολεγίου για το ακαδημαϊκό έτος 2019 προβλήθηκε, υπενθυμίζοντας επιτυχίες σε διαγωνισμούς μαγειρικής, διακρίσεις φοιτητών, αλλά και σεμινάρια από κορυφαίους επαγγελματίες, όπως ο Τιμολέων Διαμαντής και ο Γιάννης Αναστασίου.

Στην συνέχεια αντιπρόσωποι από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, κορυφαίες εταιρείες και συνδέσμους απένειμαν βραβεία στους αριστούχους φοιτητές κάθε προγράμματος σπουδών. Η εταιρεία Anco Catering βράβευσε τον άριστο φοιτητή μαγειρικής Χρήστο Πέτσα και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, τον φοιτητή Παναγιώτη Κυριακίδη για τις μαγειρικές του διακρίσεις. Η αντιπρόσωπος του Υφιπουργείου Τουρισμού απένειμε δωροεπιταγή 500€ σε τρεις φοιτητές του κλάδου Διοίκησης Ξενοδοχείου και ο Σύνδεσμος Μυοπαθών Κύπρου βράβευσε φοιτητές της Μηχανογραφημένης Λογιστικής για την εθελοντική τους προσφορά στο ΤΕΛΕΘΟΝ.

Τη σειρά πήρε η απονομή πτυχίων στους απόφοιτους του Κολεγίου και ένα διασκεδαστικό cocktail party, το οποίο διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ. Εκεί συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για τελευταία φορά με καθηγητές, να γευτούν τον μπουφέ, αλλά και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες, οι οποίες θα τους συντροφεύουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Από το 1975, το American College προσφέρει αξιολογημένα προγράμματα σπουδών, όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Ξενοδοχείου, Μαγειρικές Τέχνες, Πληροφορική, Διοίκηση Τουρισμού, Γραμματειακά και Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Πρόεδρος: Δεν θέλω να δημιουργώ ψευδαισθήσεις για τα μέτρα της ΕΕ

«Από τη μια ο Πρόεδρος να μιλά με ρεαλισμό και από την άλλη ο Υπουργός Εξωτερικών να μας μιλά περί ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  16:23

#PoliticsBlog Τα δυναμικά μέτρα της ΕΕ, ο υπουργός κομάντο και τα darts...

«Μα για ποια "επιτάχυνση της διαδικασίας" μας λέτε έτσι ανερυθρίαστα και χωρίς προβληματισμό; Πέρασαν ...»
Ένας Πολίτης  |  16:20

Η αποτυχία στις ΑΠΕ φέρνει αυξήσεις στα καύσιμα

«Ριάλια να φαν τζ’ οι όρνιθες ……………. Αυτό σκέφτηκα διαβάζοντας την είδηση για την επί θύραις αύξηση ...»
YIANNOULIS  |  10:14

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X