ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ελληνική Τράπεζα - Το Σχέδιο «Μόρφωση» ανοίγει τους ορίζοντες της εκπαίδευσης

Δάνειο για κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών με ευέλικτους όρους και δυνατότητα έναρξης αποπληρωμής μετά το πέρας των σπουδών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Θέλοντας να διευκολύνει τους φοιτητές, αλλά και τους γονείς τους, ώστε να επικεντρωθούν χωρίς άγχος και περισπασμούς στην υλοποίηση των μελλοντικών τους στόχων, η Ελληνική Τράπεζα σχεδίασε το δάνειο σπουδών «Μόρφωση». Πρόκειται για ένα Σχέδιο που αποσκοπεί στην κάλυψη ολόκληρου του φάσματος των αναγκών φοιτητών (όπως δίδακτρα και στέγαση) σε σχολές Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης ή κολέγια στην Κύπρο και στο εξωτερικό, ενώ προσφέρεται και για σπουδές για απόκτηση επαγγελματικών τίτλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σχέδιο Σπουδών «Μόρφωση» προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα για τους γονείς / κηδεμόνες και τους φοιτητές. Ειδικότερα:

• Περίοδος χάριτος μέχρι και πέντε χρόνια. Δυνατότητα έναρξης αποπληρωμής κεφαλαίου δανείου μετά το πέρας των σπουδών.

• Δυνατότητα επιλογής σταθερού επιτοκίου για τα πρώτα 3 χρόνια, ώστε ο δανειολήπτης να μπορεί να υπολογίζει τα έξοδά του με σιγουριά.

• Ευελιξία και σε ό,τι αφορά τις εξασφαλίσεις, αφού υπάρχει η δυνατότητα παραχώρησης δανείου με ή χωρίς υποθήκη.

Διευκρινίζεται ότι το Σχέδιο «Μόρφωση» δεν απευθύνεται μόνο σε φοιτητές, αλλά και σε γονείς ή κηδεμόνες με σκοπό την κάλυψη των εξόδων των παιδιών τους που αφορούν όλες τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες, όπως δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία δηµοτικής και μέσης εκπαίδευσης και για ιδιαίτερα μαθήματα σε κρατικά και ιδιωτικά ινστιτούτα (π.χ. ξένες γλώσσες, μουσική, χορός, αθλητισµός).

 

«CONNECT» με φοιτητές

Αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας, η Ελληνική Τράπεζα δίνει στους φοιτητές και στους γονείς τους εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά από τραπεζικές υπηρεσίες όπως εύκολη αποστολή χρημάτων μέσω Contact Pay, διαδικτυακά ραντεβού με λειτουργούς εξυπηρέτησης μέσω του «Book A Meeting» και άλλες υπηρεσίες, προϊόντα και κανάλια εξυπηρέτησης στη βάση των σύγχρονων αναγκών του πελάτη. Εύκολα και χωρίς να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα οι πελάτες μπορούν διαδικτυακά να εγγραφούν στα ψηφιακά κανάλια, αλλά και να εκδώσουν χρεωστική κάρτα με ένα τηλεφώνημα στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών στο 8000 9999 και να τους αποσταλεί το PIN τους με SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, αποκτώντας αυτόματα πρόσβαση σε μία ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση.

Μέσω του Online Banking οι γονείς μπορούν να μεταφέρουν στα παιδιά τους δωρεάν, εύκολα και γρήγορα έως και €1000 σε χώρες της Ευρώπης (SEPA). Επιπρόσθετα, μπορούν να εκτυπώσουν το ΙΒΑΝ τους, να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας, να ανακτήσουν το PIN τους ή να παγώσουν προσωρινά την κάρτα τους, να παραγγείλουν βιβλιάρια επιταγών, να αιτηθούν τη δημιουργία λογαριασμών, δανείων, ασφαλιστικών προϊόντων κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση