ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έρχεται ο τρίτος κύκλος του EUC Startup programme powered by Microsoft

Το EUC Startup programme powered by Microsoft έρχεται για ακόμη μια χρόνια για να στηρίξει ενεργά Κυπριακές startups

Δελτίο Τύπου

Το πρόγραμμα στοχεύει στην στήριξη 10 νεοφυών επιχειρήσεων απ’ όλη την Κύπρο, εντελώς δωρεάν, μέσω ενός εξειδικευμένου πακέτου εκπαίδευσης και καθοδήγησης, έτσι ώστε οι ιδρυτές αυτών των επιχειρήσεων να είναι σε θέση να βγουν δυναμικά στην παγκόσμια αγορά και να επιτύχουν τους στόχους τους. Το πρόγραμμα θα βοηθήσει αυτές τις νεοφυείς επιχειρήσεις να επιταχύνουν την ανάπτυξή τους μέσα από ένα προσαρμοσμένο πακέτο που συνδυάζει εκπαίδευση, καθοδήγηση και mentoring, στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για κάθε νέα επιχείρηση στα πρώτα της βήματα, βοηθώντας τους να εξοικειωθούν με βασικές επιχειρηματικές έννοιες και σύγχρονα εργαλεία στον τομέα της επιχειρηματικότητας.

Τα ιδρυτικά στελέχη των νεοφυών επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν στενά με υψηλόβαθμα και έμπειρα στελέχη των πιο κάτω 13 εταιρειών που στηρίζουν ενεργά το πρόγραμμα (Innovation Partners): BSM Cyprus, CNP Cyprus, CYTA, ExxonMobil, EY, Gnomi, GrantXpert Consulting, Hellenic Bank, IMH, Logicom, Microsoft, NetU και NewCyTech. Ισχυρός υποστηρικτής του όλου προγράμματος είναι το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ).

Το EUC Startup programme powered by Microsoft υλοποιείται από το Business School του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σε στενή συνεργασία με την Microsoft και την εταιρεία GrantXpert Consulting Ltd.

Οι startups που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σημαντικά και μοναδικά προνόμια που παρέχονται από την Microsoft. Αυτά περιλαμβάνουν δωρεάν εργαλεία όπως τα μοντέλα OpenAI GPT-4 μέσω του Azure, δωρεάν πίστωση Azure, συναντήσεις με επαγγελματίες της Microsoft και πολλά άλλα. Η εγγραφή στο Microsoft for Startups Founders Hub ανοίγει τον δρόμο για την απόκτηση αυτών των προνομίων με την ενεργή υποστήριξη της Microsoft.

Σε όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις θα ανατεθούν μέντορες και θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν στενά για να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχειρηματική τους ιδέα και να εισαγάγουν με επιτυχία το νέο προϊόν ή/και υπηρεσία τους στην αγορά.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε ένα πακέτο εξειδικευμένης εκπαίδευσης και καθοδήγησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο του 2024, ενώ θα ακολουθήσει η τελετή αποφοίτησης που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2024.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

1η Φεβρουαρίου 2024

Ανακοίνωση προγράμματος και έναρξη δηλώσεων συμμετοχής

31 Μαρτίου 2024

Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής

15 Απριλίου 2024

Αξιολόγηση και επιλογή συμμετεχόντων

20-25 Απριλίου 2024

Έναρξη προγράμματος - Γνωριμία μεταξύ των startups και των εκπαιδευτών/μεντόρων

Μάιος, Ιούνης και Ιούλης 2024

Εκπαιδεύσεις και mentoring

Σεπτέμβρης 2024

Τελετή αποφοίτησης

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι νέες επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου για περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2024.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τον οδηγό του προγράμματος εδώ και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22669266 ή μέσω email με την κα Στέφανη Θεοφάνους στο startup@euc.ac.cy

Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στα social media του προγράμματος:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση