ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έξω από το Υπ. Παιδείας την Τετάρτη οι εκπαιδευτικοί των Απογευματινών Προγραμμάτων

Η σχετική ανακοίνωση

ΚΥΠΕ

Συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί των Απογευματινών και Βραδινών Προγραμμάτων, την ερχόμενη Τετάρτη, στις 9 το πρωί.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση των ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα συνάντηση των συντεχνιών ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ, ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ και των εκπροσώπων των Απογευματινών και Βραδινών Προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Νεοφύτου, αφού άκουσε τις θέσεις των συντεχνιών και των εκπαιδευτικών για κατάργηση του καθεστώτος της αγοράς υπηρεσιών στα εν λόγω προγράμματα, έδειξε κατανόηση και υποσχέθηκε ότι θα μεσολαβήσει για επίλυση του θέματος. Οι δυο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συνάντηση η οποία δίνει ελπίδες για την επίλυση του προβλήματος με δίκαιο τρόπο ο οποίος δε θα δημιουργεί το οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία των προγραμμάτων.

Ο κ. Νεοφύτου ζήτησε όπως πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση σε μια βδομάδα ούτως ώστε να δοθεί χρόνος να συζητήσει το θέμα με την πλευρά της κυβέρνησης.

Οι συντεχνίες εκφράζουν ευχαριστίες στον κ. Νεοφύτου για το ενδιαφέρον και τη θετική του ανταπόκριση και εύχονται ότι θα δοθεί επιτέλους μια λύση στο πρόβλημα αυτό που απασχολεί την εκπαίδευση εδώ και οκτώ χρόνια, μετατρέποντας τους εκπαιδευτικούς των εν λόγω προγραμμάτων σε μισθωτούς για το καλό της εκπαίδευσης και της κοινωνίας γενικότερα.

Στα πλαίσια των απεργιακών κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών στα ΑΒΠ του ΥΠΠΑΝ, καταλήγει η ανακοίνωση, οι εκπαιδευτικοί θα συγκεντρωθούν έξω από το ΥΠΠΑΝ την ερχόμενη Τετάρτη 16/06/2021 στις 09:00 το πρωί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση