ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γυμνάσια και Λύκεια: Προάγονται όλοι οι μαθητές ανεξαρτήτως αξιολόγησης

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας

Newsroom K

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στη βάση των όσων προβλέπουν «Οι περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κανονισμοί» του 2017, και μετά την τροποποίηση του κανονισμού 7(10)(γ), λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικράτησαν στα σχολεία με τη λήψη έκτακτων μέτρων προστασίας έναντι της πανδημίας αποφασίζει όπως για το σχολικό έτος 2019-2020:

1. Οι μαθητές και μαθήτριες Α΄ και Β΄ τάξης Γυμνασίων προάγονται και οι μαθητές και μαθήτριες Γ΄ τάξης Γυμνασίων απολύονται ανεξαρτήτως αξιολόγησης.

2. Οι μαθητές και μαθήτριες Α΄ και Β΄ τάξης Λυκείων και Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΤΕΣΕΚ) προάγονται ανεξαρτήτως αξιολόγησης και νοουμένου ότι δεν σημείωσαν αριθμό απουσιών μεγαλύτερο των 135 ή μεγαλύτερο των 67 στο δεύτερο τετράμηνο μέχρι τη 13η Μαρτίου 2020.

3. Οι εκπαιδευτικοί παρουσιάζονται στα Λύκεια και ΤΕΣΕΚ μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων των Παγκυπρίων Εξετάσεων προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι εργασίες απόλυσης των μαθητών και μαθητριών της Γ΄ τάξης Λυκείου και ΤΕΣΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στους Κανονισμούς για το σχολικό έτος 2020- 2021 οι εκπαιδευτικοί παρουσιάζονται στα σχολεία την Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου 2020 και τα μαθήματα αρχίζουν την πέμπτη εργάσιμη ημέρα, τη Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020. Οι μαθητές και μαθήτριες θα παρουσιαστούν στο σχολείο στις 4 Σεπτεμβρίου 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τις Σχολές και τα προγράμματα σπουδών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τις Σχολές και τα προγράμματα σπουδών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Θα υπάρχει σύνδεση με χώρους της πανεπιστημιούπολης συμπεριλαμβανομένων των εργαστήριων Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ