ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λεμεσός: Καταγγελίες εναντίον καθηγητή για σεξουαλική κακοποίηση μαθητριών

Συνεχίζονται οι καταθέσεις

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Με μεγάλη διακριτικότητα χειρίζονται οι ανακριτές του Κλιμακίου Χειρισμού Βίας στην Οικογένεια και Κακοποίησης Παιδιών του Αρχηγείου Αστυνομίας την διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων μαθητριών από 59χρονο καθηγητή Γυμνασίου στην επαρχία Λεμεσού.

Η σοκαριστική υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις με την Αστυνομία να τονίζει πως η υπόθεση χρειάζεται μεγάλη προσοχή λόγω πως του ότι οι καταγγελίες προέρχονται από ανήλικες μαθήτριες.

Ο καθηγητής ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Ήδη οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν λάβει αριθμό καταγγελιών από ανήλικες μαθήτριες ενώ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών ο αριθμός να αυξηθεί.

Όπως πληροφορούμαστε, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το περασμένο Σάββατο (12/11), όταν έγινε η πρώτη καταγγελία εναντίον του καθηγητή ενώ ακολούθησαν κι άλλες.

Όσον αφορά τον ακριβή αριθμό καταγγελιών εναντίον του καθηγητή, αυτό που μας επισημάνθηκε είναι ότι δεν μπορεί να λεχθεί με ακρίβεια καθώς ο αριθμός αλλάζει συνεχώς.

Σημειώνεται πως ο εν λόγω καθηγητής δεν έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές ενώ θα ληφθούν και καταθέσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον. Εξάλλου οι ανακριτές αναμένεται να πάρουν καταθέσεις και από το επαγγελματικό περιβάλλον του καθηγητή ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι έρευνες θα επεκταθούν σε άλλα σχολεία που είχε διδάξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση