ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τετράμηνα: Η θέση της ΟΕΛΜΕΚ, η πρόταση της Υπουργού και η συνάντηση της Δευτέρας

Στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» μίλησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος αναφορικά με την πρόταση της Υπουργού και τη θέση των καθηγητών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εν αναμονή της συνάντησης της Δευτέρας με την Υπουργό Παιδείας Αθηνά Μιχαηλίδου όπου θα παρουσιαστεί η πρόταση της για τα τετράμηνα θέση της ΟΕΛΜΕΚ είναι η κατάργηση της ενδιάμεσης εξέτασης του Ιανουαρίου.

Μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ», ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος σε ερώτημα εάν υπάρχει πληροφόρηση ότι στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία το νομοθετικό πλαίσιο για τα τετράμηνα απάντησε αρνητικά προσθέτοντας ότι στη συνάντηση της Δευτέρας με την Υπουργό Παιδείας θα υπάρξει ενημέρωση για το περιεχόμενο της πρότασης της Υπουργού.

Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι ζητούμενο για τους καθηγητές είναι να καταργηθεί η ενδιάμεση εξέταση Ιανουαρίου διότι όπως ανέφερε «δημιουργούνται στρεβλώσεις, προβλήματα και μετά οι μαθητές δεν επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς για το δεύτερο τετράμηνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση