ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΟΕΛΜΕΚ: Να ξεκαθαρίσει το θέμα με τα πρωτόκολλα στα σχολεία

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Πάγια θέση μας είναι η ζωντανή παρουσία στα σχολεία σε συνθήκες ασφάλειας και υγείας, δήλωσε ο Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ μετά και την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο αναφέρει ότι η εισήγηση των ειδικών που δημοσιοποιήθηκε σήμερα σχετικά με αναθεώρηση του Πρωτοκόλλου και την αντιμετώπιση περιστατικών COVID19 στα σχολεία είναι πρακτικά ανεφάρμοστη, είπε ότι αναμένουν να ξεκαθαρίσει το θέμα.

"Εμάς η πάγια, διαχρονική θέση μας είναι ότι θέλουμε τη ζωντανή παρουσία των σχολείων σε συνθήκες ασφάλειας και υγείας. Είχαμε συναντηθεί με τους επιδημιολόγους, τους εκφράσαμε κάποιες απόψεις, κάποιες από αυτές περιλαμβάνονται στα πρωτόκολλα και στο συγκεκριμένο πρωτόκολλο, αλλά φυσικά οι επιδημιολόγοι συναντήθηκαν και με πολλούς άλλους φορείς και φαίνεται συμπεριέλαβαν τις απόψεις όλων", είπε.

Σημειώνοντας ότι "δεν είμαστε εμείς που λαμβάνουμε τις αποφάσεις", είπε ότι "θέλουμε ξεκάθαρες οδηγίες για να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τη ζωντανή παρουσία των παιδιών μέσα στα σχολεία και αναμένουμε να ξεκαθαρίσει το σχετικό θέμα που έχει δημιουργηθεί".

"Είναι ξεκάθαρο για μας ότι πάνω από όλα είναι η ασφάλεια και των παιδιών και των συναδέλφων" κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση