ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ετοιμο το νέο σχέδιο αξιολόγησης του μαθητή

Η Πρόεδρος της Επιτροπής θα παραδώσει την Τρίτη στον Υπουργό τη συγκεκριμένη έκθεση

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ολοκληρώθηκε το νέο σχέδιο αξιολόγησης του μαθητή, το οποίο ξεκινά από την προδημοτική εκπαίδευση και καταλήγει μέχρι το Λύκειο. Η εν λόγω έκθεση αναμένεται παραδοθεί αύριο τη Τρίτη στον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Χαμπιαούρη.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, ανέφερε, ότι «όπως έχουμε υποσχεθεί έχει ολοκληρωθεί το νέο σχέδιο αξιολόγησης του μαθητή και της μαθήτριας, ενιαίο σχέδιο, το οποίο θα ξεκινά από την προδημοτική εκπαίδευση και θα καταλήγει μέχρι και το Λύκειο».

Αύριο, Τρίτη, είπε, στις 13.00, η Πρόεδρος της Επιτροπής - που έχει αναλάβει να ετοιμάσει το σχέδιο μαζί με πολλούς άλλους συνεργάτες της - θα παραδώσει στον Υπουργό την συγκεκριμένη έκθεση.

Εν συνεχεία, στις 15.30 ο Υπουργός έχει προσκαλέσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, εκπαιδευτικές οργανώσεις, γονείς, μαθητές, παιδοβουλή, για να τους παραδοθεί η έκθεση, να τους γίνει μια σύντομη παρουσίαση και θα τους ζητηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να επανέλθουν με συγκεκριμένες εισηγήσεις για να προχωρήσει ο διάλογος στο θέμα αυτό.

Πέραν τούτου, ο Υπουργός είπε ότι αναμένει ότι την άλλη εβδομάδα θα του παραδοθεί από τον Πρόεδρο της άλλης επιτροπής που έχει αναλάβει να ετοιμάσει την έκθεση για την αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου και του Εκπαιδευτικού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Πανεπιστημίου Frederick και Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας

Τα δύο συμβαλλόμενα μέρη θα συνεργαστούν στο πεδίο της αναβάθμισης και ανάπτυξης υποδομών που εξυπηρετούν την τουριστική ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ