ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πανεπιστήμιο Frederick: Προκήρυξη υποτροφιών εις μνήμη του Μιχάλη Φρειδερίκου

Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Frederick Institute of Technology, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τον θάνατο του Ιδρυτή τους, Μιχάλη Φρειδερίκου, προκηρύσσουν τρεις (3) πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων με δυνατότητα ανανέωσής τους για όλη τη διάρκεια φοίτησης.

Οι υποτροφίες εις μνήμη του Μιχάλη Φρειδερίκου, που πρόσφερε ευκαιρίες σε χιλιάδες νέους και νέες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους κατά τη διάρκεια της πολύχρονης πορείας του, προκηρύχθηκαν για πρώτη φορά πριν τέσσερα χρόνια και έκτοτε απονέμονται κάθε χρόνο και έχουν καταστεί θεσμός, αποτελώντας συνέχεια του πολύπλευρου κοινωφελούς του έργου.

Οι υποτροφίες θα παραχωρηθούν με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, καθώς και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των ενδιαφερομένων. Η προκήρυξη των υποτροφιών, με λεπτομερή ανάλυση των κριτηρίων και προϋποθέσεων, είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Frederick, σε σχετική ανακοίνωση.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 θα παραχωρηθούν οι ακόλουθες υποτροφίες:

Πανεπιστήμιο Frederick

  • Δύο (2) πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων για νεοεισερχόμενους/ες προπτυχιακούς/ές φοιτητές/φοιτήτριες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, με δυνατότητα ανανέωσης για όλη τη διάρκεια της φοίτησης.

Frederick Institute of Technology (FIT)

  • Μία (1) πλήρης υποτροφία διδάκτρων για νεοεισερχόμενο/η φοιτητή/φοιτήτρια κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 με δυνατότητα ανανέωσης για όλη τη διάρκεια της φοίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν ειδικό έντυπο αίτησης που θα βρουν στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου και να το υποβάλουν ηλεκτρονικά στο mfscholarships@frederick.ac.cy μέχρι την Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εισδοχής στο email: mfscholarships@frederick.ac.cy ή στα τηλέφωνα 22394394 (Λευκωσία), 25730975 (Λεμεσός).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση