ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το JASS 2024

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος ανακοινώνει με χαρά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο Joint Advanced Student School (JASS) 2024 που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Coral Beach Hotel & Resort. Συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ιδεών και καινοτομίων σε ό,τι αφορά λύσεις για έξυπνες πόλεις.

Το JASS 2024, διήρκησε δύο εβδομάδες και υποδέχθηκε μια μεγάλη ομάδα φοιτητών από κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, όπως το Technical University of Munich, το Imperial College London και το Carnegie Mellon University.

Με δέσμευση για την προώθηση της διαθεματικής συνεργασίας, οι φοιτητές και τα μέλη του διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Νεάπολις στην Πάφο εμβάθυναν στην εξερεύνηση της τεχνολογικής ένταξης στα αστικά περιβάλλοντα.

«Επικοινωνώντας με Έξυπνες Πόλεις»

Έχοντας ως κύριο θέμα το «Επικοινωνώντας με Έξυπνες Πόλεις», το JASS 2024 λειτούργησε ως μια δυναμική πλατφόρμα για την παρουσίαση κορυφαίων τεχνολογιών και την προώθηση διαλόγου για το μετασχηματιστικό τους δυναμικό. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις έφερε την ειδίκευσή του στο προσκήνιο, συνεισφέροντας σε συζητήσεις και πρωτοβουλίες με στόχο τη δημιουργία πιο έξυπνων, βιώσιμων πόλεων για το μέλλον.

Η εκδήλωση επισήμανε μια πληθώρα καινοτόμων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένου του ρομποτικού βραχίονα Kinova Gen3, των αυτόνομων οχημάτων στην πλατφόρμα Duckietown, του συστήματος OptiTrack και των τεχνολογιών μετατροπής ομιλίας.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις συμμετείχαν ενεργά σε πρακτικές επιδείξεις και συνεργατικά έργα, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για τις πρακτικές εφαρμογές αυτών των προόδων.

Η παρουσία του Καθηγητή Kirill Krinikin

Ως απόδειξη της δέσμευσής του για αριστεία στην εκπαίδευση και την έρευνα, το Πανεπιστήμιο τιμήθηκε με την παρουσία του Καθηγητή Kirill Krinkin ως έναν από τους διακεκριμένους ομιλητές στο JASS 2024. Η ειδίκευση του καθηγητή Krinkin στην ανάπτυξη έξυπνων πόλεων εμπλούτισε τις συζητήσεις και ενέπνευσε τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν νέα σύνορα στην αστική καινοτομία.

Τέλος, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις στην ανακοίνωση του εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους διοργανωτές, τους χορηγούς και όλους όσοι συμμετείχαν στο JASS 2024 για την υποστήριξη και την αφοσίωση που επέδειξαν, στη διαμόρφωση του μέλλοντος της αστικής ζωής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση