ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Περισσότερες από 50 τοπικές και διεθνείς εταιρείες στο Career Fair: Step Forward, του Πανεπιστημίου Frederick

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Career Fair: Step Forward, που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία. Στo Career Fair συμμετείχαν περισσότερες από 50 επιλεγμένες εταιρείες, οργανισμοί και επαγγελματικά σωματεία που εκπροσωπούν ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια του Career Fair, οι φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Frederick είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και για τις σύγχρονες προκλήσεις και προοπτικές της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς εργασίας.

Το Career Fair του Πανεπιστημίου Frederick αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου, που στόχο έχει να βοηθά τους/τις φοιτητές/τριες και απόφοιτους/ές του να καθορίζουν στόχους καριέρας και ταυτόχρονα να τους συνδέει, με πολυδιάστατους και εξατομικευμένους τρόπους, με οργανισμούς, εταιρείες, άτομα και ευκαιρίες έτσι ώστε να μπορούν να υλοποιούν τους στόχους τους. «Η επιτυχία του φετινού Career Fair αντανακλά τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να είναι έτοιμοι/ες για την αγορά εργασίας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην καλλιέργεια ουσιαστικών συνεργασιών που διασφαλίζουν ότι τα προγράμματα σπουδών μας είναι επικαιροποιημένα και ευθυγραμμισμένα με τις ανάγκες της αγοράς. Γεφυρώνοντας το κρίσιμο χάσμα μεταξύ Πανεπιστημίου και βιομηχανίας, όχι μόνο προετοιμάζουμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία, αλλά ενθαρρύνουμε την καινοτομία και συμβάλλουμε στην πρόοδο της κοινωνίας», αναφέρει η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, κα Άντρεα Αθανασίου.

«Το φετινό Career Fair προσέφερε ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων, μέσα από το οποίο δώσαμε στους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε παρουσιάσεις, εργαστήρια, και διαδραστικά παιχνίδια ώστε να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, να λάβουν μέρος σε mock interviews, να παρουσιάσουν τα portfolio και το βιογραφικό τους σε επαγγελματίες του χώρου. Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο προσέφερε δωρεάν σε όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες επαγγελματικές φωτογραφίες για να βελτιώσουν τα βιογραφικά και το προφίλ τους στο Linkedin. Η επιτυχία του Career Fair επαναβεβαίωσε ότι ο στρατηγικός στόχος του Πανεπιστημίου για γεφύρωση του χάσματος μεταξύ ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας παραμένει ουσιαστικός και απαραίτητος», σημειώνει η επικεφαλής του Γραφείου Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Frederick, κα Τούλα Δημητροπούλου.

Το Πανεπιστήμιο Frederick ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες και τους οργανισμούς που συμμετείχαν στο φετινό Career Fair, τους φοιτητές, τις φοιτήτριες και τους/τις απόφοιτους/ες που έλαβαν ενεργά μέρος στις δραστηριότητες της φετινής διοργάνωσης, και όσους/ες στήριξαν με κάθε τρόπο την εκδήλωση ώστε να είναι επιτυχής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση