ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΠΟΕΔ: Δεν αλλάζει η μέρα επανέναρξης των μαθημάτων

Η ΠΟΕΔ συνεχίζει να εργάζεται μεθοδικά για διαχείριση της κατάστασης που διαμορφώνεται με το νέο διάταγμα και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, ανέφερε η κ. Βασιλείου

ΚΥΠΕ

Δεν αλλάζει η μέρα επανέναρξης των μαθημάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αναφέρει, σε γραπτή δήλωση της σχετικά με το νέο διάταγμα και το άνοιγμα των σχολείων, η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Μύρια Βασιλείου, προσθέτοντας ότι η ΠΟΕΔ συνεχίζει να εργάζεται μεθοδικά για διαχείριση της κατάστασης που διαμορφώνεται με το νέο διάταγμα και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

«Δεν αλλάζει η μέρα επανέναρξης των μαθημάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Όπως προκύπτει από το νέο διάταγμα η εκπαίδευση για 7 και 8 Ιανουαρίου (τουλάχιστον) θα γίνει εξ αποστάσεως. Περαιτέρω οδηγίες προς τους συναδέλφους αναμένεται να δοθούν τις επόμενες μέρες. Η ΠΟΕΔ συνεχίζει να εργάζεται μεθοδικά για διαχείριση της κατάστασης που διαμορφώνεται με το νέο διάταγμα και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις», αναφέρει η κα. Βασιλείου, στη γραπτή δήλωση της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση