ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προβλημάτων συνέχεια στην Παιδεία - Νέα καταγγελία για διαρροή θεμάτων

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Μια νέα καταγγελία βρίσκεται ενώπιον του Υπουργείου Παιδείας σε σχέση, αυτή τη φορά, με διαρροή θεμάτων του εξεταστικού δοκιμίου των Νέων Ελληνικών της Β’ Γυμνασίου.

Ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης , Λοΐζος Κωνσταντίνου, ανέφερε στην «Κ» ότι γονείς προέβησαν σε καταγγελία απευθείας στο Υπουργείο Παιδείας, μετά από πληροφορία που κυκλοφόρησε μεταξύ μαθητών ότι σε συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο στη Λεμεσό τους είχαν ειπωθεί τα θέματα του δοκιμίου. 

«Οι γονείς είχαν ενημερωθεί ότι σε φροντιστήριο λέχθηκε από μαθητή πως σε συγκεκριμένο σχολείο τους είχαν πει το θέμα της έκθεσης», σημείωσε ο κ. Κωνσταντίνου και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι η πληροφορία ήταν σωστή.

Το Υπουργείο Παιδείας διερευνά τις καταγγελίες και αναμένεται να εξακριβωθεί αν πρόκειται όντως για διαρροή ή σύμπτωση. Πάντως ο κ. Κωνσταντίνου εξήγησε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση διαρροής δεν είναι σαν την προηγούμενη, καθώς δεν είναι τόσο άμεσα τεκμηριωμένη.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Συνομοσπονδία Γονέων απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας σε σχέση με το εξεταστικό δοκίμιο των Μαθηματικών της Γ’ Λυκείου, καλώντας το να αναλάβει δράση και να προσέξει τη διόρθωση, καθώς όπως είπε ο κ. Κωνσταντίνου ήταν ένα απαράδεκτο γραπτό το οποίο δεν μπορούσαν να λύσουν ούτε καθηγητές. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση