ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Έτσι θα γίνεται η διδασκαλία - Προτεραιότητα στους εμβολιασμένους

Η σχετική ανακοίνωση

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η Σύγκλητος του Πανεπιστήμιου Κύπρου σε σημερινή της συνεδρίαση, λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική εικόνα και τις επιστημονικές απόψεις των ακαδημαϊκών που ειδικεύονται σε θέματα διαχείρισης της πανδημίας της νόσου COVID-19, επαναβεβαίωσε την απόφασή της, ημερομηνίας 7 Ιουλίου 2021, για διεξαγωγή της διδασκαλίας κατά το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022 με φυσική παρουσία και με προσκόμιση του ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού COVID “Safe Pass”, τηρώντας όλα των διατάγματα και τα πρωτόκολλα που έχουν εγκριθεί από την Πολιτεία.

Σημειώνεται ότι, στην περίπτωση όπου οι εγκαταστάσεις/αίθουσες διδασκαλίας δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του μαθήματος με φυσική παρουσία για όλους τους φοιτητές/φοιτήτριες, τότε το μάθημα θα διεξάγεται ταυτόχρονα με φυσική παρουσία και εξ αποστάσεως μέσω σύγχρονης τεχνολογίας. Στο μάθημα που θα διεξάγεται διά ζώσης, προτεραιότητα θα έχουν οι φοιτητές/φοιτήτριες που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή έχουν νοσήσει με την COVID-19.

Αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων κατά το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου θα αποστείλει η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας σε όλα τα μέλη της φοιτητικής κοινότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση