ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Science Talks Kids Edition. Μια σειρά επιστημονικών εκπομπών του Πανεπιστημίου Κύπρου για παιδιά

Ηχογραφήστε την ερώτηση του παιδιού σας και ακούστε την απάντηση από ακαδημαϊκούς

Δελτίο Τύπου

Στη σειρά podcast με τον τίτλο #ScienceTalks (https://anchor.fm/ucy-science-talks) που δημιούργησε το Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου γίνονται συζητήσεις με ακαδημαϊκούς και ερευνητές για διάφορα επιστημονικά θέματα της ειδικότητάς τους, εντάχθηκε η σειρά #ScienceTalksKidsEdition, η οποία απευθύνεται σε παιδιά 3-11 ετών.

Στόχος αυτής της σειράς για παιδιά είναι να τα εξοικειώσει με διάφορα επιστημονικά θέματα μέσα από ερωτήσεις που θα υποβάλλουν στους ακαδημαϊκούς του Πανεπιστημίου. Η σειρά Science Talks Kids Edition πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Bobos Family Radio (https://www.bobosartsfestival.com/sciencetalks), από όπου αναμεταδίδονται οι εκπομπές. Η σειρά πραγματοποιείται με τη στρατηγική συνεργασία της Χαραλαμπίδης Κρίστης

Στο 3ο επεισόδιο θα ασχοληθούμε με την Αρχαιολογία. Τις ερωτήσεις των παιδιών θα απαντήσει η Βασιλική Κασσιανίδου, Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Αρχαιολογίας και Αρχαιομετρίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Μπορείτε να ακούσετε τα προηγούμενα επεισόδια από το κινητό ή τον υπολογιστή σας εδώ: https://anchor.fm/sciencetalkskids.

Πού στέλνουμε τις ερωτήσεις των παιδιών για την αρχαιολογία:

alumni@ucy.ac.cy

Μορφή ερωτήσεων:

Ηχητικό αρχείο με τη φωνή του παιδιού. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε όνομα, πόλη διαμονής και ηλικία

Προθεσμία:

Δεχόμαστε ερωτήσεις μέχρι την Παρασκευή, 21 Μάϊου 2021

Επικοινωνία:

Γραφείο Πανεπιστημιακής Ανάπτυξης και Αποφοίτων Πανεπιστημίου Κύπρου, Τ: 22894356, Ε: alumni@ucy.ac.cy, ιστοσελίδα: www.ucy.ac.cy/alumni

F: https://www.facebook.com/UniversityofCyprusAlumni

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση