ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:46
 

Σε στάση εργασίας η ΠΟΕΔ για το Γ' Δημοτικό Ιδαλίου

Ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 19 Νοεμβρίου λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές

Newsroom K

Δυναμική αντίδραση ετοιμάζει η ΠΟΕΔ αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στο Γ Δημοτικό Ιδαλίου λόγω των καυσαερίων και των αναθυμιάσεων καυσίμων τα οποία προκύπτουν από την δράση συγκεκριμένων μονάδων στην περιοχή. Σε μονόωρη στάση εργασίας καλεί τα μέλη της η οργάνωση την ερχόμενη Τρίτη (19/11).

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΟΕΔ ενημερώνει τα μέλη της που διδάσκουν στο συγκεκριμένο σχολείο πως την Τρίτη 19 Νοεμβρίου από τις 0730 μέχρι και τις 0825 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την σχολική μονάδα από τον Σύνδεσμο Γονέων του Δημοτικού σχολείου. Ως εκ τούτου καλούνται τα μέλη της οργάνωσης των δασκάλων τη συγκεκριμένη ημέρα να προσέλθουν στην εργασία τους η ώρα 0825.

Την ίδια στιγμή, η ΠΟΕΔ ενημερώνει πως θα συμμετάσχει με τη σειρά της στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα που διεξάγουν οι κάτοικοι της περιοχής με κύριο αίτημά τους την άμεση και αποτελεσματική δράση των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους έτσι ώστε να προστατευτεί η υγεία των παιδιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση Για την ΠΟΕΔ , τα ζητήματα Ασφάλειας και Υγείας στις Σχολικές μας Μονάδες αποτελούν προτεραιότητα, γι’ αυτό καλούμε και εμείς με την σειρά μας όλους τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν άμεσα δράση και να προστατεύσουν την υγεία παιδιών και εκπαιδευτικών στο Γ΄ Ιδαλίου, πριν να είναι αργά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Ένας αγέλαστος και μοχθηρός άνθρωπος δεν είναι δυνατό να είναι και λογικός!!! »
ΑΚΑ  |  10:59

Στο πηδάλιο του ΑΚΕΛ τουλάχιστον μέχρι τις βουλευτικές ο Άντρος

«Από πότε ενδιαφέρεσε για το καλό του ΑΚΕΛ κε ....ΑΚΑ? Μέχρι τώρα μόνο για τον Αβέρωφ ενδιαφερόσουν. ...»
Χριστοσ Α.  |  10:30

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X