ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:59
 

Στην Πάφο το ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό συνέδριο ERASMUS - ERACON 2019

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εκπαίδευση

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Με τη στήριξη του Δήμου Πάφου και τη συμμετοχή 300 και πλέον φοιτητών και εκπαιδευτικών από όλη την Ευρώπη, πραγματοποιείται  από σήμερα 1 έως τις 5 Μαΐου στην Πάφο το 15ο ετήσιο συνέδριο Erasmus – ERACON 2019. 

Σύμφωνα ανακοίνωση του Δήμου Πάφου , η  τελετή έναρξης του συνεδρίου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Νεολαία και τον Αθλητισμό Tibor Navracsics, θα  πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Μαΐου και ώρα 6.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Aliathon. Σε εθνικό επίπεδο το συνέδριο τελεί  υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη και του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Στο Συνέδριο θα εκπροσωπηθούν πολλά ευρωπαϊκά - αλλά και εκτός Ευρώπης - πανεπιστήμια, οργανισμοί και επιχειρήσεις, ενώ την Παρασκευή 3 Μαΐου θα λειτουργήσει από τις 4.20 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ. στον ίδιο χώρο η Εκπαιδευτική Έκθεση  CAREER-EU. 

Στο πλαίσιο των εργαστηρίων του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες σε μια προσπάθεια να αναπτύξουν περισσότερο τη συνεργασία μεταξύ των πανεπιστημίων ή ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας.

Απώτερος στόχος του συνεδρίου είναι, όπως αναφέρεται,  η ανάπτυξη της ποιότητας των προγραμμάτων  κινητικότητας σπουδών συμπεριλαμβανομένων των τοποθετήσεων και εκπαιδεύσεων σε χώρους εργασίας και των ευκαιριών για εργοδότηση των φοιτητών.

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες του συνεδρίου περιλαμβάνουν παρουσιάσεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, έκθεση των πανεπιστημίων για ανταλλαγές φοιτητών, έκθεση για ενημέρωση για σπουδές, συναντήσεις μεταξύ πανεπιστημίων και άλλα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Madonna: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση και τα φάλτσα της «βασίλισσας» στη Eurovision

«Ας είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε αυτή την `καλλιτέχνηδα`!!!»
ΑΚΑ  |  09:01

Κυπριανού: Κομματάρχης της χειρότερης εκδοχής ο Πρόεδρος

«Άντρο μου, κάποτε, κάποτε, βλέπε και τη φάτσα σου στον καθρέφτη και βλέπε τι ξεστομίζεις! Τελικά έγινες ...»
ΑΚΑ  |  08:52

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Θερμά συγχαρητήρια κέριε Σαβεριάδη!.»
CGA  |  08:25

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Ενώ οι ...ΑΚΕΣ είναι γυρισμένοι!!!! Τι να περιμένει να ακούσει κάποιος από ένα .....ΑΚΑ»
Christos A.  |  08:17

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X