ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τελετή απονομής των Ετήσιων Βραβείων Αριστείας στην Έρευνα και τη Διδασκαλία

Δελτίο Τύπου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα πραγματοποιήσει την Τελετή απονομής των Ετήσιων Βραβείων Αριστείας στην Έρευνα και τη Διδασκαλία, τη Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024. Τα εν λόγω βραβεία έχουν θεσπιστεί για να αναγνωρίσουν το ακαδημαϊκό προσωπικό του πανεπιστημίου που έχει επιδείξει εξαιρετικές επιδόσεις στην έρευνα και τη διδασκαλία και, ως εκ τούτου, έχει συμβάλει σημαντικά στην προώθηση της ακαδημαϊκής αριστείας στο πανεπιστήμιο.

Το πανεπιστήμιο θα απονείμει ξεχωριστά βραβεία για τον Νέο Ερευνητή, τον Διακεκριμένο Ερευνητή, τη Γυναίκα Ερευνήτρια που έχει επιδείξει σημαντικό έργο στα πρώτα στάδια της σταδιοδρομίας της, καθώς και δύο βραβεία στη Διδασκαλία. Τα Βραβεία Διδασκαλίας απονέμονται στη μνήμη της Δρος Μαίρης Ελευθεριάδου, η οποία διετέλεσε Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου.

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων Αριστείας θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2024, μεταξύ 6:00 – 7:15μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ παράλληλα θα μεταδίδεται με live streaming σε αυτόν τον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=pA9jV2phWxo 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση