ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το σκεπτικό της απόφασης για ΤΕΠΑΚ - Τί αναφέρουν πρύτανης του Πανεπιστημίου και Κολιού

Η εμβολιαστική κάλυψη των φοιτητών είναι γύρω στο 50%, ανέφερε ο κ. Ζαφείρης, ποσοστό το οποίο χαρακτήρισε πολύ χαμηλό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η απόφαση της συγκλήτου είναι ναι μεν είναι τολμηρή, αλλά αποτελεί τη μόνη λύση, δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ο πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Παναγιώτης Ζαφείρης.

Σε δηλώσεις του στο «Πρωινό δρομολόγιο», ο κ. Ζαφείρης τόνισε πως η χθεσινή απόφαση της συγκλήτου να επιτρέψει την είσοδο στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου μόνο στα άτομα που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει, ναι μεν είναι τολμηρή, αλλά αποτελεί τη μόνη λύση λόγω του ότι οι φοιτητές έχουν αυξημένο αριθμό επαφών.

Επιπλέον ο πρύτανης του ΤΕΠΑΚ ανέφερε πως η εμβολιαστική κάλυψη των φοιτητών είναι γύρω στο 50%, ποσοστό το οποίο χαρακτήρισε πολύ χαμηλό, καλώντας παράλληλα τους φοιτητές να εμβολιαστούν ούτως ώστε να επιστρέψουν στις αίθουσες διδασκαλίας.

Κολιού: Υπερβολικά αυστηρή η απόφαση ΤΕΠΑΚ

Υπερβολικά αυστηρή χαρακτήρισε την απόφαση της συγκλήτου του ΤΕΠΑΚ, το μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Μαρία Κολιού.

Σε δηλώσεις της στο «Τρίτο Πρόγραμμα» του ΡΙΚ ανέφερε πως στην παρούσα φάση θα μπορούσε να εξασφαλιστεί ικανοποιητική προστασία από τον ιό, με την πραγματοποίηση δύο rapid-test την εβδομάδα. Συνεχίζοντας, είπε ότι θα μπορούσε να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση, με διάφορες δράσεις, ώστε να πεισθούν οι φοιτητές να εμβολιαστούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση