ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπουργικό: Ενέκρινε την εγγραφή στο Μητρώο Πανεπιστημίων του Ιδρύματος AUCY

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

ΚΥΠΕ

Την εγγραφή στο Μητρώο Πανεπιστημίων του Ιδρύματος με την επωνυμία American University of Cyprus (AUCY), ενέκρινε την Πέμπτη το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, κατά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η εγγραφή του Ιδρύματος με την επωνυμία American University of Cyprus (AUCY) στο Μητρώο Πανεπιστημίων.

Έγκριση 100 θέσεων προπτυχιακών φοιτητών στο ΑΞΙΚ

Επιπρόσθετα, το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε 100 θέσεις προπτυχιακών φοιτητών στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κατά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η διάθεση εκατό (100) θέσεων προπτυχιακών φοιτητών στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο (ΑΞΙΚ) για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τα προγράμματα σπουδών Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Επιστημών Υγείας και Ζωής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τα προγράμματα σπουδών Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Επιστημών Υγείας και Ζωής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Παρακολουθήστε την πρωτοποριακή και διαδραστική παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου 2021 στις 7μμ.
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ