ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:28
 

ΥΠΠΑΝ: Θα συνεχίσουν να γίνονται αλλαγές στην Εκπαίδευση

«Θέλουμε να είναι και πρέπει να είναι οι γονείς οι συνεργάτες μας», ανέφερε ο κ. Προδρόμου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια αλλαγές στην εκπαίδευση, και θα συνεχίσουν να γίνονται αλλαγές, «χωρίς να διστάζουμε, εκεί όπου χρειάζεται, να διορθώσουμε κιόλας αποφάσεις και μέτρα που έχουμε λάβει, γι’ αυτό θα ακούμε με προσοχή και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και τα παιδιά», είπε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, σε δηλώσεις του.

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είχε στο γραφείο του, συνάντηση με την ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, σε δηλώσεις του μετά το πέρας συνάντησης, ο κ. Προδρόμου είπε ότι με τη Συνομοσπονδία μέχρι τώρα το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είχε μια πολύ στενή, αγαστή συνεργασία και έτσι θα συνεχίσει να είναι.

«Διαβεβαιώνω σήμερα και τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας και τα μέλη της ηγεσίας ότι θα είμαστε σε συνεχή διάλογο και θα ακούμε τις επισημάνσεις και τις εισηγήσεις τους. Θέλουμε να είναι και πρέπει να είναι οι γονείς οι συνεργάτες μας. Γνωρίζουμε ότι οι γονείς λόγω της θέσης τους και λόγω της φροντίδας για τα παιδιά τους, αλλά και της αγωνίας τους για την ποιότητα του εκπαιδευτικού μας συστήματος είναι σε θέση να ξέρουν πράγματα και να επισημαίνουν, από τη δική τους οπτική γωνία, ζητήματα, τα οποία χρήζουν προσοχής», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια αλλαγές, και θα συνεχίσουν να γίνονται αλλαγές, χωρίς να διστάζουμε, εκεί όπου χρειάζεται, να διορθώσουμε κιόλας αποφάσεις και μέτρα που έχουμε λάβει, γι’ αυτό θα ακούμε με προσοχή και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και τα παιδιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ν. Νουρής: Στοπ σε εικονικούς φοιτητές και γάμους για άσυλο

«Κύριε Υπουργέ, θα σου βγάλω το καπέλο αν καταφέρεις αυτό που οι προηγούμενοι υπουργοί δεν κατόρθωσαν ...»
ΑΚΑ  |  09:49

Πρώην και νυν ΥΠΟΙΚ αντιδρούν κατά Άντρου

«ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ… Οπωσδήποτε, με τις εμπειρίες, που ελπίζω να αποκτήσατε, στη διαχείριση των οικονομικών ...»
YIANNOULIS  |  13:22

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X