ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάνω από 8 εκατ. κυβικά μέτρα νερού το τελευταίο 24ωρο

Υπερχείλισαν μέχρι στιγμής τέσσερα φράγματα, Κλήρου, Σολέας, Καλοπαναγιώτη και Ταμασού

Αρκετά καλή ήταν η εισροή νερού τις τελευταίες μέρες του 2019 και φαίνεται πως το 2020 θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, μόνο το τελευταίο 24ωρο εισέρευσαν περίπου 8,782 εκατ. κυβικά μέτρα νερού με την πληρότητα των φραγμάτων να φτάνει το 85,2%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, μόνο το τελευταίο 24ωρο εισέρευσαν περίπου 8,782 εκατ. κυβικά μέτρα νερού με την πληρότητα των φραγμάτων να φτάνει το 85,2%. Μέχρι στιγμής έχουν υπερχειλίσει τέσσερα συνολικά φράγματα αυτό του Καλοπαναγιώτης, της Ταμασού, της Κλήρου και της Σολέας. Πολύ κοντά στην υπερχείλιση βρίσκονται του Ασπρόκρεμμου, του Πωμού και της Καλαβασού όπου σύμφωνα με της εκτιμήσεις εάν συνεχίσουν οι έντονες βροχές μέχρι την Κυριακή θα φτάσουν στο 100% της πληρότητάς τους.

Σε πολύ καλό σημείο βρίσκεται και το μεγαλύτερο φράγμα της Κύπρου, αυτό του Κούρη αφού μέχρι στιγμής βρίσκεται στο 87,6% της πληρότητας τους και μέσα σε μια μέρα εισέρευσαν 1,195 εκατ. κυβικά μέτρα νερού. Να σημειωθεί επίσης πως μόνο στο φράγμα του Ασπρόκρεμμου το τελευταίο 24ωρο εισέρρευσαν 2,215 εκατ. κυβικά μέτρα νερού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση