ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παραιτήθηκε ο Κοινοτάρχης Πωμού

Αναλαμβάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Αδειών

ΚΥΠΕ

Tην παραίτηση του από πρόεδρος του Κ.Σ. Πωμού ανακοίνωσε σήμερα ο Bαγγέλης Στυλιανού. Ο κ. Στυλιανού , όπως αναφέρει, μετά την αποδοχή του διορισμού του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη σαν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Αδειών τον οποίο και ευχαριστεί ανακοινώνει με συγκίνηση και ιδιαίτερη φόρτιση την παραίτηση του από την προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πωμού.

Ο κ. Στυλιανού σημειώνει πως μετά από 9,5 χρόνια παραδίδει την κοινότητά του Πωμού, με καθαρή συνείδηση γιατί εκτιμά, προσθέτει, ότι έδωσε όλες τις δυνάμεις του , αυτά τα χρόνια για το καλύτερο αποτέλεσμα για το χωριό του.

Επισημαίνει επίσης πως ποτέ δεν προσπάθησε να εξυπηρετήσει προσωπικά του συμφέροντα αλλά αντιθέτως έχει θυσιάσει, όπως αναφέρει, πάρα πολλά από την ζωή του , τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και οικονομικό για το καλύτερο αποτέλεσμα για την κοινότητα του.

Ο κ. Στυλιανού ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Ανδρέα Διονυσίου και τα μέλη του σημερινού Κοινοτικού Συμβουλίου αλλά και τον Ανδρέα Παπαριστοδήμου, μέλος του προηγουμένου Συμβουλίου για την συνεργασία τους και την βοήθεια τους , όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τη μοναδική γυναίκα του συμβουλίου Μαρίνα Γιάγκου.

Ευχαριστίες εξέφρασε και στην Μαίρη Λάμπρου Έπαρχο Πάφου, αλλά και σε όλους τους Λειτουργούς και υπαλλήλους αλλά και εργατικό προσωπικό της Επαρχιακής Διοίκησης για την στήριξή τους και την βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια . Επίσης τους λειτουργούς και υπαλλήλους των δημόσιων υπηρεσιών, αλλά και τα οργανωμένα σύνολα για την άψογη συνεργασία τους, όπως και τους κοινοτάρχες της περιφέρειας Πόλεως Χρυσοχούς, τους κοινοτάρχες της Τηλλύρίας αλλά και τον Δήμαρχό Πόλεως Χρυσοχούς για την εποικοδομητική συνεργασία πού απώτερο σκοπό είχε την ανάπτυξη της περιοχής τους .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης εξέφρασε και στο εργατικό προσωπικό του Κοινοτικού Συμβουλίου Πωμού αλλά ιδιαίτερα στις δύο γραμματείς Μάρω Διογένους και Μύρια Δημητρίου που ήταν το δεξί του χέρι τόσο στην αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών αλλά και στην διαπεραίωση των εργασιών του, ως κοινοτάρχη, αλλά και στους κατοίκους της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση