ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παραλήφθηκε η 3η παρτίδα επτά τόνων αναλώσιμων από την Κίνα

Στη νέα παραλαβή περιλαμβάνονται χειρουργικές μάσκες, καθώς και μάσκες υψηλής προστασίας, swaps για τη δειγματοληψία και ολόσωμες προστατευτικές στολές

Newsroom K

Στην Κύπρο έφθασε την Μεγάλη Πέμπτη η 3η παρτίδα με περίπου 7 τόνους εξοπλισμό και αναλώσιμα από την Κίνα. Μέρος της παρτίδας αποτελεί δωρεά της Κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνα.

Με ανακοίνωση του το υπουργείο Υγείας ευχαριστεί την Κίνα για την προσφορά της, που συμβάλλει στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κύπρος για την καταπολέμηση του ιού COVID-19.

Το Υπουργείο Υγείας εκφράζει επίσης θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στην αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines και την εταιρεία ΕΛΠΕ Όμιλος Εταιρειών που χορήγησαν στο πλαίσιο δωρεάς, τις τρεις πτήσεις προς την Κυπριακή Δημοκρατία, όσο και για την εκ νέου ανακοίνωση της εν λόγω εταιρείας, για παραχώρηση ακόμη δύο δωρεάν πτήσεων, για σκοπούς μεταφοράς εξοπλισμών και αναλωσίμων για αντιμετώπιση της νόσου COVID-19. Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας.

Στη νέα παραλαβή περιλαμβάνονται χειρουργικές μάσκες, καθώς και μάσκες υψηλής προστασίας, swaps για τη δειγματοληψία και ολόσωμες προστατευτικές στολές, τα οποία θα μεταφερθούν άμεσα για χρήση από τους επαγγελματίες υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  |  Ασία  |  Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η κατάσταση αξιολογείται συνεχώς και δεν αποκλείεται την ερχόμενη βδομάδα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Το unlock ξύπνησε την πανδημία

Η επαναλειτουργία των αεροδρομίων επιδείνωσε την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, αναφέρει στην «Κ» ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης ...
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ
X