ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πενταετής φυλάκιση 29χρονου για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, μεικτού βάρους ενός κιλού και 600 γραμμαρίων

ΚΥΠΕ

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων σε άντρα ηλικίας 29 ετών, τον οποίο έκρινε ένοχο σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, το απόγευμα στις 25 περασμένου Οκτωβρίου, ανέκοψαν για έλεγχο τον 29χρονο, ο οποίος διακινείτο με αυτοκίνητο που οδηγούσε, σε αγροτικό δρόμο στην επαρχία Λάρνακας. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, μεικτού βάρους ενός κιλού και 600 γραμμαρίων».

Ο νεαρός «συνελήφθη από τα μέλη της ΥΚΑΝ για αυτόφωρα αδικήματα ενώ διενεργήθηκε έρευνα στην κατοικία του, κατά την οποία ο ίδιος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας, ακόμα δέκα νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 269 γραμμαρίων».

Τα κατασχεθέντα στάληκαν για εργαστηριακές εξετάσεις, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κάνναβη βάρους ενός κιλού και 729 γραμμαρίων.

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, «η υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών καταχωρήθηκε για άμεση εκδίκαση, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, το οποίο αφού εξέτασε το μαρτυρικό υλικό που συνέλεξε η Αστυνομία και παρουσίασε ενώπιον του η Κατηγορούσα Αρχή, έκρινε ένοχο τον 29χρονο για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα».

Το Κακουργιοδικείο επέβαλε σήμερα στον 29χρονο ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το επαρχιακό κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση