ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους - Έβαλε τον σκύλο να του επιτεθεί

Καταζητείται 35χρονος

ΚΥΠΕ

Ένα πρόσωπο ηλικίας 35 ετών καταζητεί η Αστυνομία που φέρεται να εξώθησε τον σκύλο του εναντίον 30χρονου, με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 26.1.23 καταγγέλθηκε από 30χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι την ίδια ημέρα στις 15:30 μετέβη στην κατοικία 35χρονου μόνιμου κάτοικου Πάφου με σκοπό να συζητήσουν κάποια προσωπικά τους θέματα.

Ο 35χρονος φέρεται να εξώθησε αρχικά εναντίον του τον σκύλο του με αποτέλεσμα αυτός να δαγκώσει τον 30χρονο στο αριστερό μπράτσο. Επίσης ανέφερε πως ο 35χρονος κρατούσε στο χέρι του ένα είδος πυροβόλου όπλου το οποίο δεν αντιλήφθηκε κατά πόσο επρόκειτο για κοντόκανο κυνηγετικό ή κάποιου άλλου είδους και πυροβόλησε μια φορά στο έδαφος με σκοπό να τον εκφοβίσει.

Ακολούθως ο 30χρονος αποχώρησε. Εναντίον του 35χρονου η Αστυνομία διερευνά υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, ρίψη πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου και κατοχή πυροβόλου όπλου με σκοπό την προξένηση βλάβης, απειλής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης και καταζητείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση