ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πήρε φάρμακα 400 ευρώ, δεν τα πλήρωσε και απειλούσε το φαρμακοποιό

Καταζητείται ο 55χρονος

ΚΥΠΕ

Υπόθεση γραπτών απειλών για φόνο, εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, και αποστολή υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων μέσω δημοσίου δικτύου, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Πάφου, με θύμα 44χρονο φαρμακοποιό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 44χρονο ότι ένα πρόσωπο 55 ετών μετέβη στο φαρμακείο του και αγόρασε φάρμακα αξίας 400 ευρώ περίπου. Ο 55χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του φαρμακοποιού, τού ανέφερε ότι δεν λειτουργεί η πιστωτική του κάρτα για να πληρώσει και ότι θα τον πλήρωνε με έμβασμα την επόμενη ημέρα τον λογαριασμό.

Ο 55χρονος την επόμενη ημέρα φέρεται να έστειλε email στον 44χρονο, στο οποίο τού ανέφερε ότι έγινε το έμβασμα, πράγμα το οποίο ωστόσο, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, δεν έγινε ποτέ. Στη συνέχεια, ο παραπονούμενος επικοινώνησε με τον 55χρονο για είσπραξη του ποσού και αυτός φέρεται -σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία- αντί να διευθετήσει την πληρωμή του ποσού, να τον απείλησε, να του έστειλε πέραν των 20 απειλητικών μηνυμάτων και για τη ζωή του και για την περιουσία του.

Εναντίον του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα γραπτών απειλών για φόνο, εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, απειλές, αποστολή υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων μέσω δημοσίου δικτύου.

Ο 55χρονος καταζητείται και οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση