ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ποιοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση βιβλίου του Αλέξη Παπαχελά

Παρουσιάστηκε στον ΘΟΚ την Τρίτη 30 Νοεμβρίου το βιβλίο, «Ένα σκοτεινό δωμάτιο 1967-1974» εκδόσεις Μεταίχμιο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Παρουσιάστηκε στον ΘΟΚ το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου και διευθυντή της «Καθημερινής» Ελλάδας Αλέξη Παπαχελά, «Ένα σκοτεινό δωμάτιο 1967-1974» εκδόσεις Μεταίχμιο. Για το βιβλίο μίλησαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας Χρήστος Στυλιανίδης, με τον συντονισμό της συζήτησης να γίνεται από τη διευθύντρια της «Καθημερινής» Κύπρου κα Μαρίνα Οικονομίδου.

Στο βιβλίο αναδεικνύονται, μεταξύ άλλων, η μάχη ανάμεσα στον πολιτικό ρεαλισμό και τον πολιτικό κυνισμό, οι πρωταγωνιστές και οι κομπάρσοι της κρίσιμης για τον ελληνισμό περιόδου των ετών από το 1967 μέχρι και το 1974. Όσα καταγράφονται στο νέο βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά είναι αποτέλεσμα αδιάκοπης και συστηματικής έρευνας  25 και πλέον χρόνων και βασίζονται σε πρωτογενείς πηγές, συνεντεύξεις και μαρτυρίες που συνέλεξε ο συγγραφέας.

Στην παρουσίαση παρευρεθηκαν μεταξύ άλλων οι:

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και η κα. Μαρία Στυλιανού Λοττίδη Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υπουργός Εξωτερικών και o κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης Υπουργός Εξωτερικών και ο κ.Σάββας Αγγελίδης, Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κ. Χάρης Γεωργιάδης, αναπληρωτής πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο κ. Κυριάκος Κούρος επικεφαλής της ΚΥΠ, ο κ. Γιώργος Παμπορίδης, πρώην υπουργός Υγείας και η κα Δέσπω Λευκαρίτη, διευθύνουσα σύμβουλος DeLeMa Group.

Ο κ. Δημήτρης Δημητρίου βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, ο κ. Στέφανος Στεφάνου Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ και ο κ. Λευτέρης Αδειλίνης, δημοσιογράφος

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κύπρου κ. Γιάννης Γεωργούλας και ο κ. Χρύσης Παντελίδης βουλευτής Λευκωσίας του  ΔΗΚΟ.

Ο κ. Πανίκος Λεωνίδου κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ μαζί με την κα Λεωνίδου.

Στην παρουσίαση του βιβλίου παρέστησαν, και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιαννάκης Κασουλίδης, ο Νίκος Τορναρίτης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, ο Άθως Αντωνιάδης γ.γ. του ΔΗΚΟ, ο Χρίστος Χριστοφίδης βουλευτής του ΑΚΕΛ, ο πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ Τάκης Χατζηγεωργίου, ο πρώην βουλευτής Νίκος Κουτσού, ο πρώην βουλευτής Χρίστος Ρότσας, η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου, ο Επίτροπος του Πολίτη Παναγιώτης Σεντώνας, ο Τάκης Αράπογλου, πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση