ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πόσες καταγγελίες έγιναν από την Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων

Διενεργήθηκαν 5.595 έλεγχοι σε παγκύπρια βάση

ΚΥΠΕ

Σε καταγγελίες 46 πολιτών και 2 ιδιοκτήτων υποστατικών στην Πάφο, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως από τις 6 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6 σήμερα το πρωί διενεργήθηκαν 5.595 έλεγχοι σε παγκύπρια βάση.
 
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.392 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 1.371 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 11 πολίτες, στη Λάρνακα έγιναν 500 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 16 πολίτες και 2 ιδιοκτήτες υποστατικών έπειτα από τη διενέργεια 700 ελέγχων και στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 746 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες.
 
Επίσης, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 472 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.
 
Επιπλέον, το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 337 ελέγχους και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και η Ναυτική και Λιμενική Αστυνομία 77 ελέγχους χωρίς καταγγελίες.
 
Σε σχέση με τις καταγγελίες των υποστατικών στην Πάφο, η μία αφορούσε γυμναστήριο, το οποίο καταγγέλθηκε γιατί λειτουργούσε χωρίς άδεια του ΚΟΑ, χωρίς άδεια για μουσική, με ελλιπή σήμανση δαπέδου, παράληψης θερμομέτρησης προσωπικού ενώ ο διαχειριστής δεν έφερε προστατευτική μάσκα για τον κορωνοϊό. Η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.
 
Η άλλη καταγγελία αφορούσε υποστατικό πώλησης γύρου. Ο υπεύθυνος του καταστήματος δεν είχε προβεί σε rapid test, ενώ μαζί με τον υπάλληλο του είχαν κατεβασμένες τις προστατευτικές μάσκες. Επίσης, δεν υπήρχε σήμανση δαπέδου και ενημέρωση πελατών στην είσοδο του καταστήματος. Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε 500 ευρώ πρόστιμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση