ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πράξη αγάπης: Μια μικρή βοήθεια για τον Φίλιππο

Η ξεχωριστή έκθεση του Φίλιππου, θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στην γκαλερί Exhibit 8 στη Λεμεσό

Της Έλενας Αποστόλου

Έδωσε ηρωικά την ίδια δύσκολη μάχη δυο φορές. Εδώ και οκτώ μήνες ο Φίλιππος Αθηνοδώρου παλεύει και πάλι με την λευχαιμία σε νοσοκομείο στη Γερμανία, στα μέσα μιας πολύ δύσκολης για αυτόν διαδρομής.

Το πείσμα του και η αγάπη για τη ζωή τον οπλίζει με θάρρος και δύναμη να παλέψει ξανά και να βγει νικητής. Το κάνει για τον εαυτό του, για το δίχρονο παιδάκι του και για την σύντροφό του. Το κάνει για την ελπίδα… θέλοντας να δώσει δύναμη και σε άλλους συνανθρώπους μας να μην χάνουν το κουράγιο τους και να παλεύουν για να βγουν νικητές της ζωής, ανεβαίνοντας με επιτυχία όποια ανηφόρα βρουν μπροστά τους.

Όσες μάχες και να δώσει, δεν χάνει την πίστη του. Με μάτια γεμάτα θέληση για ζωή, ο Φίλιππος βρήκε σκοπό, στα ψυχρά νοσοκομεία και ανάμεσα σε πολύπονες θεραπείες, να αποτυπώνει τις αλήθειες του, τον ψυχικό του κόσμο… σε φωτογραφίες. Δε θέλει να χάσει την ενέργεια και την δημιουργικότητά του και η αγάπη του για την φωτογραφία εξελίχθηκε σε προσπάθεια να επιβιώσει, οικονομικά.

Αποφάσισε να διοργανώσει την πρώτη του προσωπική έκθεση φωτογραφίας. Αυτό που χρειάζεται από μας είναι αγάπη και στήριξη για να μπορεί να τα καταφέρει και να επιστρέψει νικητής στην οικογένειά του. Κόντρα σε όλα ακόμη και στο δυσβάστακτο οικονομικό βάρος, ώστε να επιστρέψει και να μπορέσει να αγκαλιάσει ξανά τον γιο του.

Σε ένα συγκινητικό μήνυμά του, λοιπόν, ο ακούραστος μαχητής απευθύνθηκε σε όσους έχουν την δυνατότητα να τον βοηθήσουν να επιστρέψει στη χώρα του, συμμετέχοντας στην προσωπική έκθεση φωτογραφίας του στη Λεμεσό που θα εξελιχθεί σε ένα διήμερο γιορτής.

Η ξεχωριστή έκθεση του Φίλιππου, θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στην γκαλερί Exhibit 8 στη Λεμεσό. Στα εγκαίνια της έκθεσης ''Hope Within'’ την Κυριακή από τις 14:00 – 23:00 θα πραγματοποιηθεί Street Party, με ζεστό κρασί, cocktails, και street food, μαζί μουσική από DJ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ του event θα διατεθούν στηριχθεί ο Φίλιππος και η οικογένεια του στον δύσκολο αυτό αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Έλενας Αποστόλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση