ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρ. Συνδέσμου: Αδύνατη η επαναλειτουργία γυμναστηρίων με τα νέα μέτρα

Είναι βέβαια επιλογή του κάθε ιδιοκτήτη αν θα ανοίξει ή όχι το γυμναστήριο του, ανέφερε ο κ. Σιεκκερής

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Απογοήτευση εκφράζει,εκ μέρους των ιδιοκτητών γυμναστηρίων, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου τους, Μιχάλης Σιεκκερής, ο οποίος σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ υπογράμμισε πως, οι χθεσινές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας, για άρση περιοριστικών μέτρων, ουσιαστικά δεν επαναλειτουργούν τα γυμναστήρια.

Συγκεκριμένα, ο κ.Σιεκκερής ανέφερε ότι η χθεσινή ανακοίνωση «μας βρήκε απογοητευμένους, ως ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, γιατί δεν δόθηκε η δυνατότητα, με συγκεκριμένο πρωτόκολλο, να επαναλειτουργήσουν τα γυμναστήρια».

«Αυτό που έχει δοθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο και μας ανακοίνωσε χθες ο Υπουργός Υγείας, ήταν η δυνατότητα παροχής προσωπικής εκγύμνασης σε κλειστούς χώρους άθλησης, δηλαδή αυτό που υπήρχε σε εξωτερικούς χώρους, να επιτραπεί και σε κλειστούς», συμπλήρωσε.

Εκ των πραγμάτων, υπέδειξε ο κ.Σιεκκερής, τα πλείστα γυμναστήρια που λειτουργούν με τη μέθοδο των συνδρομών και την παροχή υπηρεσιών εκγύμνασης με πολλά άτομα μαζί, «είναι ασύμφορο να λειτουργήσουν».

Η απόφαση, συνέχισε, εξυπηρετεί μόνο γυμναστήρια που δραστηριοποιούνται με την προσωπική εκγύμναση, στα οποία «παρέχεται η δυνατότητα να γυμνάσουν, σε προσωπικό επίπεδο τους πελάτες, με κάποιους περιορισμούς, όσον αφορά τα τετραγωνικά μέτρα».

Είναι βέβαια, σημείωσε, επιλογή του κάθε ιδιοκτήτη αν θα ανοίξει ή όχι το γυμναστήριο του, «όμως σαν γενική αρχή, εμείς λέμε ότι, τα συγκεκριμένα μέτρα δεν επαναλειτουργούν τα γυμναστήρια».

«Εμείς είχαμε θέσει συγκεκριμένες προτάσεις και εισηγήσεις, τις τελευταίες 15 μέρες, προς την κατεύθυνση επαναλειτουργίας των γυμναστηρίων αλλά δυστυχώς, φαίνεται ότι υπήρξε κάποιος ενδοιασμός σε αυτό το στάδιο» ανέφερε ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων και εξέφρασε την ελπίδα ότι, στην επόμενη φάση άρσης περιοριστικών μέτρων, στις 16 Μαρτίου, τα γυμναστήρια θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν.

Το θέμα, πρόσθεσε, απασχόλησε σημερινή σύσκεψη με τον ΚΟΑ, όπου συζητήθηκαν διάφοροι τρόποι για την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων «σε πρακτικό και οικονομικό επίπεδο» και υπέδειξε ότι η διαδικασία και η προσπάθεια «να κλειδώσουμε αυτήν την ημερομηνία (16/3) για όλους τους συναδέλφους», βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ανοίγει την Παρασκευή η Πύλη Εμβολιασμού για ηλικίες 59 και 60 ετών

«Ποιος φωστήρας παρακάμπτει τα άτομα ηλικίας 61 ετών και άνω και δίνει προτεραιότητα σε άτομα μικρότερης ...»
Theodoros  |  22:15

Καταγγελίες Γ. Αρέστη κατά ΚΕΔΙΠΕΣ για επιλεκτική διαρροή εις βάρος του γιου του και του ιδίου

«Οφείλει ο Γενικός Εισαγγελέας, τουλάχιστόν να διασώσει το κύρος του θεσμού που εκπροσωπει, να εμπλακεί ...»
Ηρόδοτος Χριστοδουλίδης  |  11:24

8 διευθύνσεις για bao bun που έρχονται στην πόρτα σου

«Καλό το άρθρο, αλλά παραλείψατε να αναφέρετε το καλύτερο bao bun στη Λευκωσία, το Bao Cyprus (@bao_cyprus)! ...»
Μαρία Πυρίσιη  |  17:58

Μπαχτσελί για τζαμί στη Λεμεσό: Ο Τούρκος δεν έχει φίλο πέραν από τον Τούρκο

«Γιατί δεν λέει ή γράφει καποοιος ότι η μηναρές ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ , έχει προσκολιθεί σε υφιστάμενο χριστιανικό ...»
ΜΧ  |  15:03

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση