ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προκήρυξη διαγωνισμού για την αποκατάσταση του Τεμένους Κεπήρ στην Λεμεσό

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι ο Κλάδος Προσφορών και Συμβολαίων Οικοδομικών Έργων του Τμήματος Δημοσίων Έργων, προκήρυξε στις 25 Φεβρουαρίου 2022 διαγωνισμό για την αποκατάσταση του Τεμένους Κεπήρ στη Λεμεσό, με ημερομηνία υποβολής προσφορών τις 8 Απριλίου 2022.

Η διάρκεια κατασκευής του Έργου είναι 12 μήνες, έναντι εκτιμημένης δαπάνης €1.309.000 περιλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η Σύμβαση περιλαμβάνει και 12 μήνες Περίοδο Ευθύνης Ελαττωμάτων.

Το Έργο αφορά τις εργασίες συντήρησης/αποκατάστασης και προσθηκομετατροπών στο υφιστάμενο συγκρότημα κτηρίων που αποτελούν το Τέμενος Κεπήρ στην Λεμεσό και την ανέγερση βοηθητικής οικοδομής με υποστηρικτικές προς το Τέμενος λειτουργίες στο τεμάχιο με αριθμό 265 του Φ/Σχ. 59/020202, Τμήμα 3, στην Λεμεσό (μεταξύ των οδών Γενεθλίου Μιτέλλα και Ζικ-Ζακ).

Τονίζεται ότι το υφιστάμενο συγκρότημα είναι κηρυγμένο ως διατηρητέο, με Διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών, σύμφωνα με τον Περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας Νόμο και επιπλέον είναι κηρυγμένο ως Αρχαίο Μνημείο Β’ Πίνακα, σύμφωνα με τον περί Αρχαιοτήτων Νόμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση