ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόστιμα σε εστιατόρια και καφετέριες για... safepass

Πόσοι παραβίασαν το διάταγμα

ΚΥΠΕ

Σε καταγγελία 20 πολιτών και 9 υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.848 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 379 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 2 υπεύθυνοι υποστατικών. Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 183 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 9 καταγγελίες πολιτών και 3 υπευθύνων υποστατικών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 458 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 2 υπεύθυνοι υποστατικών. Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 106 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών. Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 375 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 179 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά.

Η Τροχαία διενήργησε 162 ελέγχους σε όλη την Κύπρο, χωρίς να προκύψει καταγγελία. Από τους ελέγχους στα αεροδρόμια της χώρας, προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών. Από 4 ελέγχους της λιμενικής αστυνομίας, δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Σε σχέση με τα πρόστιμα, στην επαρχία Λευκωσίας για 2 περίπτερα εκδόθηκε εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους €500 στο κάθε ένα, καθώς εργαζόμενοι δεν κατείχαν safepass.

Στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας εξέδωσαν εξώδικο πρόστιμο σε 2 mini market και 1 περίπτερο, ύψους €500 στο κάθε ένα, καθώς στο ένα mini market δεν γινόταν έλεγχος για safepass, στο δεύτερο ο υπεύθυνος εργαζόταν χωρίς safepass, ενώ το περίπτερο δεν είχε τις απαραίτητες σημάνσεις.

Στη Λάρνακα εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο €750 σε καφετέρια και €500 σε κατάστημα, καθώς οι υπάλληλοι δεν είχαν sasfepass.

Στη Μόρφου εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο €1500 για το ένα εστιατόριο για το οποίο προέκυψαν καταγγελίες και €750 για το άλλο, λόγω του ότι δεν γινόταν έλεγχος για safepass και δεν υπήρχαν οι απαραίτητες σημάνσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Βροχές τις επόμενες μέρες

Βροχές τις επόμενες μέρες

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές ...
ΚΥΠΕ
 |  ΚΥΠΡΟΣ