ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε υποστατικά για μη έλεγχο safepass και μάσκες

Η Αστυνομία πραγματοποίησε συνολικά 3.413 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο

Κύριο Άρθρο

Κύριο Άρθρο

Σε 31 καταγγελίες πολιτών και 6 ιδιοκτητών υποστατικών προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Δύναμη πραγματοποίησε συνολικά 3.413 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.159 έλεγχοι και έγιναν 2 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στη Λεμεσό έγιναν 255 έλεγχοι με 16 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών, στη Λάρνακα έγιναν 721 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Πάφο καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και ένα υποστατικό έπειτα από 138 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 6 πολίτες από 828 ελέγχους, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 188 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Επίσης, το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 191 και 133 ελέγχους αντίστοιχα, χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Σε σχέση με τα υποστατικά που καταγγέλθηκαν, μεταξύ άλλων, στη Λευκωσία επιβλήθηκε πρόστιμο 8 χιλιάδων ευρώ, γιατί δεν διενεργείτο έλεγχος του safe pass, ενώ στη Λεμεσό καταγγέλθηκαν τρία υποστατικά με 500 ευρώ πρόστιμο το κάθε ένα, γιατί υπάλληλοι και πελάτες δεν είχαν safe pass.

Στη Λάρνακα επιβλήθηκε πρόστιμο σε υπεραγορά 4 χιλιάδων ευρώ για μη χρήση μάσκας από τον υπεύθυνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κύριο Άρθρο

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση