ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόστιμο 3.000 ευρώ στο Σύνδεσμο Οικιακών Βοηθών για safepass

Καταγγέλθηκαν 27 πολίτες και άλλα 5 υποστατικά

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Κυριακής μέχρι τις 06.00 σήμερα Δευτέρα) η Αστυνομία διενήργησε παγκύπρια 3017 ελέγχους στο πλαίσιο της εκστρατείας της για τήρηση των μέτρων και εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 27 καταγγελίες πολιτών και έξι υπευθύνων υποστατικών, με υψηλότερο ένα εξώδικό πρόστιμο 3000 ευρώ.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1206 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 387 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 20 καταγγελίες πολιτών και πέντε υποστατικών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 477 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 126 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες, ενός πολίτη και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 434 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν τέσσερις καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 175 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 205 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία ενώ χωρίς καμία καταγγελία έγιναν και 7 έλεγχοι από την Λιμενική Αστυνομία.

Τα πρόστιμα σε υποστατικά

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρόστιμο των 3.000 ευρώ σε υποστατικό στη Λεμεσό δεν αφορά εστίαση, αλλά τον Σύνδεσμο Οικιακών Βοηθών και το οποίο ήταν η τρίτη φορά που καταγγέλλεται. Όπως διαπιστώθηκε, επέτρεπε την είσοδο σε κόσμο, χωρίς Safepass.

Τρία άλλα υποστατικά που καταγγέλθηκαν, ήταν ένα σούπερ μάρκετ, ένα αρτοποιείο και μια φρουταρία, τα οποία καλούνται να πληρώσουν εξώδικο πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ το κάθε ένα, γιατί δεν διενεργούσαν έλεγχο για Safepass στους πελάτες τους.

Επίσης, καταγγέλθηκε ακόμα υποστατικό που παραβίασε το διάταγμα και καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 750 ευρώ.

Στην Πάφο, έγινε καταγγελία υποστατικού και ο ιδιοκτήτης πρέπει να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση