ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρωταράς: Φρουρός ασφαλείας εντοπίστηκε σε κλαμπ με πλαστό safe pass

Για παρόμοια υπόθεση, εντοπίστηκε και συνελήφθη επίσης για αυτόφωρο αδίκημα, ακόμη ένας υπάλληλος υποστατικού στη Λευκωσία

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Με πλαστό safe pass εντοπίστηκε φρουρός ασφαλείας νυχτερινού κέντρου του Πρωταρά. Συγκεκριμένα, ο φρουρός είχε στη κατοχή του παραποιημένο πιστοποιητικό από εξέταση αντιγόνου (rapid test). Σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να παραποιήθηκε η ημερομηνία στο έντυπο.

Ο φρουρός που εντοπίστηκε να κατέχει το παραποιημένο έγγραφο, μετά από έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς, ενώ σημειώνεται ότι συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αναμένεται η υπόθεση να οδηγηθεί ενώπιον δικαιοσύνης.

Για παρόμοια υπόθεση, εντοπίστηκε και συνελήφθη επίσης για αυτόφωρο αδίκημα, ακόμη ένας υπάλληλος υποστατικού στη Λευκωσία. Και αυτή η υπόθεση θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο.

Τα δύο πρόσωπα αναμένεται να κατηγορηθούν για πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.

Από τη πλευρά της η Αστυνομία, συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους για τη τήρηση των μέτρων που προνοούν τα Διατάγματα του Υπ. Υγείας, όσον αφορά τον κορωνοϊό.

Η ποινή για πλαστογραφία

Σημειώνεται ότι βάσει τον ποινικό κώδικα της Κύπρου, όποιος πλαστογραφεί έγγραφο είναι ένοχος ποινικού αδικήματος το οποίο, εκτός αν προνοείται διαφορετικά, είναι κακούργημα. Ο δράστης υπόκειται σε φυλάκιση τριών χρόνων, εκτός αν λόγω των περιστατικών της πλαστογραφίας ή της φύσης του πλαστογραφημένου, προβλέπεται κάποια άλλη ποινή.

Όποιος γνωρίζει και θέτει με δόλιο τρόπο σε κυκλοφορία πλαστό έγγραφο, είναι ένοχος ποινικού αδικήματος του ίδιου είδους και υπόκειται στην ίδια ποινή ωσάν είχε πλαστογραφήσει το πράγμα για το οποίο γίνεται λόγος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση