ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προτεραιότητα η ασφάλεια και η υγεία των λουομένων για τον Δήμο της Αγίας Νάπας

Ο δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέτος ανέφερε πως από τις 4 Μαΐου, έντεκα ναυαγοσώστες ανέλαβαν χρέη επιτήρησης των παραλιών

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την άμεση στελέχωση την παραλιών με ναυαγοσώστες αποφάσισε ο Δήμος Αγίας Νάπας, από την πρώτη στιγμή που το κολύμπι εντάχθηκε στα μέτρα χαλάρωσης της πρώτης φάσης στο πλαίσιο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέτος ανέφερε πως από τις 4 Μαΐου, έντεκα ναυαγοσώστες ανέλαβαν χρέη επιτήρησης των παραλιών του δήμου, τόσο για διασφάλιση της εφαρμογής των υπουργικών διαταγμάτων, αλλά πρωτίστως για τη διασφάλιση της υγείας των λουόμενων.

Ο κ. Ζαννέττου συνοδευόμενος από τον επιθεωρητή του Τμήματος Παραλιών του Δήμου, Δημήτρη Πατέρα είχε σήμερα Κυριακή συνάντηση με όλους τους ναυαγοσώστες, στην παραλία του Νissi Beach

«Στόχος της συνάντησης, ανέφερε ο δήμαρχος, ήταν να δοθούν κατευθυντήριες γραμμές αλλά και η ενημέρωση για την εικόνα που επικρατεί από τη Δευτέρα στις παραλίες».

«Εκτιμάται ότι περίπου 50-80 άτομα ημερησίως κολυμπούν, χωρίς να καταγραφεί καμία παρανομία ή παρακοή στα υπουργικά διατάγματα», τόνισε ο κ. Ζαννέτου.

Ο κ. Ζαννέτου τους εξέφρασε στους ναυαγοσώστες τις εγκάρδιές του ευχαριστίες που φέρνουν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία το δύσκολο έργο τους, τόνισε εμφαντικά το θέμα της ασφάλειας των λουόμενων και σημείωσε τη μεγάλη σημασία τήρησης όλων των ενδεικνυόμενων μέτρων για την προστασία τους και αποφυγή των όποιων δυσάρεστων γεγονότων.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους επισκέπτες που συνεργάζονται με τις οδηγίες των ναυαγοσωστών και τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος από την πλευρά του θα εφαρμόζει όλα εκείνα τα μέτρα που είναι απαραίτητα για την προστασία και την υγεία των λουόμενων σύμφωνα με τα διατάγματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

#PoliticsBlog Το νέο Υπουργικό και τα σενάρια για 3η θητεία του Νίκαρου

«Επι εποχης Τασου ο Νικαρος δηλωνε οτι δεν επιθυμει να ειναι Προεδρος ενος κρατους με συνορα στο Ληδρα ...»
Γιωργος Χ  |  07:47

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X