ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ψάχνουν την λύση για μείωση του κόστους του ηλεκτρικού

Αύριο, προστίθεται, η Υπουργός Ενέργειας και ο Υπουργός Οικονομικών θα έχουν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου

ΚΥΠΕ

Στο επίκεντρο σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), βρέθηκε το ζήτημα της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Υπουργού Ενέργειας Νατάσας Πηλείδη και του Υπουργού Οικονομικών Κωνσταντίνου Πετρίδη.
 
«Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα που αφορά την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και έγινε μια πρώτη διαβούλευση σε σχέση με το θέμα μείωσης της τιμής», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Αύριο, προστίθεται, η Υπουργός Ενέργειας και ο Υπουργός Οικονομικών θα έχουν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Κυβέρνησης για εξεύρεση τρόπων ώστε να υπάρξει μείωση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος προς όφελος των καταναλωτών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση